Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

PatruPești – oaza ta de relaxare de la malul Dunării!

Închipuiește-ți că îți bei cafeaua dimineață cu briza în plete, cu Dunărea aproape și soarele încălzindu-te prietenos, cu o priveliște frumoasă în fața ta, pe terasa de la PatruPești. Arătosul ponton, situat la malul Dunării, te așteaptă cu surprize plăcute și cu feluri de mâncare cum nu ai mai gustat demult.

Pentru că PatruPești nu este o simplă terasă, este locul în care vii să te bucuri de natură, să furi câteva momente liniștite cu familia sau cu prietenii, să te încarci cu energie bună. E locul unde mănânci deopotrivă pește dar și un preparat sofisticat din bucătăria internațională, unde te poți delecta cu un cocktail și te poți pierde în gânduri savurând pur și simplu viața.

Și mai are ceva special acest loc: este manageriat de familia Cosoreanu, ceea ce înseamnă că aici vei fi servit cu profesionalismul vremurilor de odinioară, vei mânca preparate proaspete, gătite după rețete de familie, cu sosuri făcute în casă și te vei simți cu adevărat răsfățat!

Am zis pește? Atunci vă spunem că la PatruPești puteți savura o minunată scrumbie de Dunăre la grill, cu mămăliguță și mujdei. Însoțită, pentru cunoscători, la cerere și de frații săi: crap, somn, păstrăv, doradă, somon sau biban. Un borș de pește sau storceag cum rar găsești pe malul Dunării sau o salată de icre de crap ca la mama acasă! Pentru cei care gustă delicatesele, meniul mai conține lapți prăjiți, zacuscă de pește, chifteluțe de pește, o varietate de fructe de mare – din care recomandăm creveții în sos picant – sau un platou pescăresc, care să vă dea posibilitatea să savurați câte puțin din toate.

Cei care iubesc bucătăria internațională sunt, deopotrivă, așteptați la PatruPești. Pentru ei există în meniu specialități precum: Tagliatelle cu creveți și roșii cheri, Mușchiuleț de porc cu sos de hribi, Burger de somon, Tochitură de crap. Copiii pot alege feluri de mâncare speciale iar doamnele și domnișoarele salate light, perfecte pentru zilele călduroase.

Dacă veniți cu familia, să vă bucurați de un “lunch with a view”, vă recomandăm Platourile PatruPești: Platoul Apelor, Platou Mediteraneean, Platou Mixt. Iar ca desert, nu dați greș cu Clătitele PatruPești al forno, Tiramisu, Pancakes cu cremă de vanilie și fructe de pădure, Înghețată sau Cheese Cake. Toate acestea, asezonate cu o limonadă rece, un fresh sau un ceai cu gheață, sau, dacă doriți să vă relaxați total, puteți încerca un Prosecco, un Hugo Spritz sau un vin de colecție.

Pentru că nimic nu se compară cu posibilitatea de a-ți desfăta sufletul și trupul în același timp! Iar PatruPești este, cu adevărat, oaza ta de relaxare de la malul Dunării!

P.S. Dacă nu vii tu la PatruPești, vine … comanda la tine. Alege din meniu felurile tale preferate și acestea vor ajunge în cel mai scurt timp, direct la ușa ta!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3 / 5. voturi: 4

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...