Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

PatruPești – oaza ta de relaxare de la malul Dunării!

Închipuiește-ți că îți bei cafeaua dimineață cu briza în plete, cu Dunărea aproape și soarele încălzindu-te prietenos, cu o priveliște frumoasă în fața ta, pe terasa de la PatruPești. Arătosul ponton, situat la malul Dunării, te așteaptă cu surprize plăcute și cu feluri de mâncare cum nu ai mai gustat demult.

Pentru că PatruPești nu este o simplă terasă, este locul în care vii să te bucuri de natură, să furi câteva momente liniștite cu familia sau cu prietenii, să te încarci cu energie bună. E locul unde mănânci deopotrivă pește dar și un preparat sofisticat din bucătăria internațională, unde te poți delecta cu un cocktail și te poți pierde în gânduri savurând pur și simplu viața.

Și mai are ceva special acest loc: este manageriat de familia Cosoreanu, ceea ce înseamnă că aici vei fi servit cu profesionalismul vremurilor de odinioară, vei mânca preparate proaspete, gătite după rețete de familie, cu sosuri făcute în casă și te vei simți cu adevărat răsfățat!

Am zis pește? Atunci vă spunem că la PatruPești puteți savura o minunată scrumbie de Dunăre la grill, cu mămăliguță și mujdei. Însoțită, pentru cunoscători, la cerere și de frații săi: crap, somn, păstrăv, doradă, somon sau biban. Un borș de pește sau storceag cum rar găsești pe malul Dunării sau o salată de icre de crap ca la mama acasă! Pentru cei care gustă delicatesele, meniul mai conține lapți prăjiți, zacuscă de pește, chifteluțe de pește, o varietate de fructe de mare – din care recomandăm creveții în sos picant – sau un platou pescăresc, care să vă dea posibilitatea să savurați câte puțin din toate.

Cei care iubesc bucătăria internațională sunt, deopotrivă, așteptați la PatruPești. Pentru ei există în meniu specialități precum: Tagliatelle cu creveți și roșii cheri, Mușchiuleț de porc cu sos de hribi, Burger de somon, Tochitură de crap. Copiii pot alege feluri de mâncare speciale iar doamnele și domnișoarele salate light, perfecte pentru zilele călduroase.

Dacă veniți cu familia, să vă bucurați de un “lunch with a view”, vă recomandăm Platourile PatruPești: Platoul Apelor, Platou Mediteraneean, Platou Mixt. Iar ca desert, nu dați greș cu Clătitele PatruPești al forno, Tiramisu, Pancakes cu cremă de vanilie și fructe de pădure, Înghețată sau Cheese Cake. Toate acestea, asezonate cu o limonadă rece, un fresh sau un ceai cu gheață, sau, dacă doriți să vă relaxați total, puteți încerca un Prosecco, un Hugo Spritz sau un vin de colecție.

Pentru că nimic nu se compară cu posibilitatea de a-ți desfăta sufletul și trupul în același timp! Iar PatruPești este, cu adevărat, oaza ta de relaxare de la malul Dunării!

P.S. Dacă nu vii tu la PatruPești, vine … comanda la tine. Alege din meniu felurile tale preferate și acestea vor ajunge în cel mai scurt timp, direct la ușa ta!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3 / 5. voturi: 2

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...