Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Grande Natura, și mai „grande”: de la apă la produse alimentare (P)

Nu mai e deja un secret: alături de hidratanta apă îmbuteliată Grande Natura, binecunoscutul brand gălățean Grande Gloria Production a lansat pe piață, tot sub umbrela Grande Natura, și produse de tip Food, gustoase, proaspete și, bineînțeles, de calitate, așa cum ne-a obișnuit.

Conserve, paste făinoase, produse din roșii și multe altele

Dacă nu ați descoperit deja noile produse, este cazul să aflați măcar ce v-a pregătit Grande Natura: o varietate de produse alimentare, de la cele „ready to eat”, cum sunt năutul și hummusul classic, la cele pentru gătit sau pentru cămară, precum gama variată și pe gustul oricui: cornișon în oțet (3-6 cm), vinete coapte, porumb dulce, mazăre verde, ardei gras marinat în ulei, ardei iute, gogoșari marinați tăiați, fasole albă. Trebuie doar să le încercați pe toate și să alegeți care sunt preferatele dumneavoastră.

Tot sub brandul Grande Natura veți savura conserve de pește, paste făinoase, dar și măslinele veritabile grecești. Binevenite la casa omului gospodar sunt și produsele din roșii (clasica pastă de tomate 24%, bulion 18%, pasata rustica, suc de roșii) – toate de calitate înaltă, pregătite în condiții de igienă maximă, ce respectă standardele în domeniu.

De asemenea, cei mici și cei mari, deopotrivă, vor iubi pur și simplu magiunul de la bunica! Delicios și numai bun de întins pe o felie de pâine, este disponibil în variantele Magiun Grande Natura de mere, de prune și de piersici. Odată încercat, va fi mereu în cămara dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, aspiranții la produsele sănătoase și vegane pot oricând savura deliciile Apple chips în diferite arome, cu aport redus de calorii, precum și batoanele cu fructe vegane, la fel în diferite arome.

Comenzi online

Atât apa Grande Gloria, originară din Munții Albi din Creta, cu un pH de 8.0, cât și noile produse alimentare pot fi descoperite pe site-ul www.passagefood.ro și foarte curând și pe www.grandenatura.ro.

Ca să prindeți toate noutățile sau să nu ratați surprizele pregătite de Grande Gloria Production, urmăriți paginile de Facebook, Instagram sau LinkedIn Grande Natura.

Aflată într-un proces continuu de dezvoltare prin toate brandurile sale (Hygienium, Lolliboni, Grande Dolceria), compania gălățeană Grande Gloria Production intenționează să dezvolte și să diversifice, în viitor, și această gamă de produse Grande Natura.

De altfel, calitatea și gustul cu totul deosebit fac din produsele Grande Natura o alegere zilnică de încredere, pentru mese sănătoase și gustoase, acasă, cu familia sau oriunde, la drum!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...