Breaking news:

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Grande Natura, și mai „grande”: de la apă la produse alimentare (P)

- reclama -spot_img
0
(0)

Nu mai e deja un secret: alături de hidratanta apă îmbuteliată Grande Natura, binecunoscutul brand gălățean Grande Gloria Production a lansat pe piață, tot sub umbrela Grande Natura, și produse de tip Food, gustoase, proaspete și, bineînțeles, de calitate, așa cum ne-a obișnuit.

Conserve, paste făinoase, produse din roșii și multe altele

Dacă nu ați descoperit deja noile produse, este cazul să aflați măcar ce v-a pregătit Grande Natura: o varietate de produse alimentare, de la cele „ready to eat”, cum sunt năutul și hummusul classic, la cele pentru gătit sau pentru cămară, precum gama variată și pe gustul oricui: cornișon în oțet (3-6 cm), vinete coapte, porumb dulce, mazăre verde, ardei gras marinat în ulei, ardei iute, gogoșari marinați tăiați, fasole albă. Trebuie doar să le încercați pe toate și să alegeți care sunt preferatele dumneavoastră.

Tot sub brandul Grande Natura veți savura conserve de pește, paste făinoase, dar și măslinele veritabile grecești. Binevenite la casa omului gospodar sunt și produsele din roșii (clasica pastă de tomate 24%, bulion 18%, pasata rustica, suc de roșii) – toate de calitate înaltă, pregătite în condiții de igienă maximă, ce respectă standardele în domeniu.

De asemenea, cei mici și cei mari, deopotrivă, vor iubi pur și simplu magiunul de la bunica! Delicios și numai bun de întins pe o felie de pâine, este disponibil în variantele Magiun Grande Natura de mere, de prune și de piersici. Odată încercat, va fi mereu în cămara dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, aspiranții la produsele sănătoase și vegane pot oricând savura deliciile Apple chips în diferite arome, cu aport redus de calorii, precum și batoanele cu fructe vegane, la fel în diferite arome.

Comenzi online

Atât apa Grande Gloria, originară din Munții Albi din Creta, cu un pH de 8.0, cât și noile produse alimentare pot fi descoperite pe site-ul www.passagefood.ro și foarte curând și pe www.grandenatura.ro.

Ca să prindeți toate noutățile sau să nu ratați surprizele pregătite de Grande Gloria Production, urmăriți paginile de Facebook, Instagram sau LinkedIn Grande Natura.

Aflată într-un proces continuu de dezvoltare prin toate brandurile sale (Hygienium, Lolliboni, Grande Dolceria), compania gălățeană Grande Gloria Production intenționează să dezvolte și să diversifice, în viitor, și această gamă de produse Grande Natura.

De altfel, calitatea și gustul cu totul deosebit fac din produsele Grande Natura o alegere zilnică de încredere, pentru mese sănătoase și gustoase, acasă, cu familia sau oriunde, la drum!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...