Breaking news:

Ghid de îngrijire a pielii în sezonul rece

Află cum să îți protejezi pielea de frig și...

Ritualuri de dimineață pentru energie în zilele reci de toamnă

Sfârșitul verii poate aduce uneori un strop de melancolie,...

Machiaj și coafuri în tendințe – inspirația toamnei 2025

Toamna 2025 aduce în prim-plan frumusețea naturală, completată de...

Arome de sezon: 5 deserturi de toamnă delicioase

Puține lucruri amintesc mai bine de serile răcoroase de...

Gusturi de toamnă, la Craft – Rebel Food (P)

Toamna vine întotdeauna cu micile sale plăceri! Unde? La Craft – Rebel Food, locul unde toate gusturile și simțurile voastre vor fi luate prin surprindere dacă veți participa la Festivalul ”Gusturi de toamnă”, dedicat delicateselor specifice toamnei, ce se va desfășura în perioada 10-20 octombrie.

Pastrama, vedeta serii

Știm cu toții că toamna se numără paharele cu must și kilogramele de pastramă, așa că v-am pregătit o mulțime de surprize. La Craft – Rebel Food, pastrama de oaie, numită de vestiții baci „un fel de măr al cunoaşterii, într-un paradis lumesc”, va merge mână în mână cu un pahar de must proaspăt şi cu oameni frumoşi adunaţi laolaltă, reţeta perfectă a unei zile frumoase de toamnă.

Însă, așa cum v-am obișnuit în ultima perioada, nu vor lipsi nici berile artizanale, încântându-vă cu diverse sortimente de bere nou-nouţe, care vor merge perfect la felurile de mâncare speciale oferite de Craft – Rebel Food.

Nu ratați specialitățile tradiționale

Credeți că asta e tot? Nu vă lăsăm doar cu pastrama, fiindcă la noi nu vor lipsi platourile cu brânzeturi naturale de Liești cum ar fi: caș de oi, telemea de vaci, cașcaval, urdă, brânză de burduf, gustate alături de roșii, castraveți și ceapă.

Pe lângă aceste platouri, nu putem să nu încercăm și din mezelurile naturale tradiționale. De la șunculiță de mangaliță, șunculiță afumată sau cârnăciori de casă țărănești până la mușchiuleț de porc, șuncă sască, salam uscat de mistreț și cârnați cu vin și busuioc, apetitul gurmanzilor devine de neoprit.

Ca să nu rămâneți doar cu preparatele reci, la Craft – Rebel Food festinul culinar continuă cu celebrul bulz, ciorba de burtă, cotlete de berbecuț, cârnații de porc sau de oaie, iar pastrama, vedeta serii, fie ea de berbecuț, porc sau pui, nu poate fi savurată fără mămăligă, usturoi și murături de casă.

Avem și desert

Pentru ca totul să fie complet, venim la final și cu desertul poale-n brâu cu brânză sau gem de prune, că doar e toamnă, nu?

Distracția și voia bună, precum și show-ul culinar, transformă zilele de toamnă la Craft într-un adevărat festival, pe care cu siguranță nu aveți voie să îl ratați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Ritualuri de dimineață pentru energie în zilele reci de toamnă

Sfârșitul verii poate aduce uneori un strop de melancolie,...

Machiaj și coafuri în tendințe – inspirația toamnei 2025

Toamna 2025 aduce în prim-plan frumusețea naturală, completată de...

Arome de sezon: 5 deserturi de toamnă delicioase

Puține lucruri amintesc mai bine de serile răcoroase de...

Cum să-ți transformi casa într-un colț cozy de toamnă

Dacă aștepți cu nerăbdare serile liniștite de toamnă sau...

Cum să rămâi activ în această toamnă

A rămâne activ în sezonul rece poate părea o...

Tradiții și obiceiuri românești de toamnă – culesul viilor, târguri și sărbători locale

Toamna în România este anotimpul roadelor, al tradițiilor și...