Gusturi de toamnă, la Craft – Rebel Food

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Toamna vine întotdeauna cu micile sale plăceri! Unde? La Craft – Rebel Food, locul unde toate gusturile și simțurile voastre vor fi luate prin surprindere dacă veți participa la Festivalul ”Gusturi de toamnă”, dedicat delicateselor specifice toamnei, ce se va desfășura în perioada 10-20 octombrie.

  Pastrama, vedeta serii

  Știm cu toții că toamna se numără paharele cu must și kilogramele de pastramă, așa că v-am pregătit o mulțime de surprize. La Craft – Rebel Food, pastrama de oaie, numită de vestiții baci „un fel de măr al cunoaşterii, într-un paradis lumesc”, va merge mână în mână cu un pahar de must proaspăt şi cu oameni frumoşi adunaţi laolaltă, reţeta perfectă a unei zile frumoase de toamnă.

  Însă, așa cum v-am obișnuit în ultima perioada, nu vor lipsi nici berile artizanale, încântându-vă cu diverse sortimente de bere nou-nouţe, care vor merge perfect la felurile de mâncare speciale oferite de Craft – Rebel Food.

  Nu ratați specialitățile tradiționale

  Credeți că asta e tot? Nu vă lăsăm doar cu pastrama, fiindcă la noi nu vor lipsi platourile cu brânzeturi naturale de Liești cum ar fi: caș de oi, telemea de vaci, cașcaval, urdă, brânză de burduf, gustate alături de roșii, castraveți și ceapă.

  Pe lângă aceste platouri, nu putem să nu încercăm și din mezelurile naturale tradiționale. De la șunculiță de mangaliță, șunculiță afumată sau cârnăciori de casă țărănești până la mușchiuleț de porc, șuncă sască, salam uscat de mistreț și cârnați cu vin și busuioc, apetitul gurmanzilor devine de neoprit.

  Ca să nu rămâneți doar cu preparatele reci, la Craft – Rebel Food festinul culinar continuă cu celebrul bulz, ciorba de burtă, cotlete de berbecuț, cârnații de porc sau de oaie, iar pastrama, vedeta serii, fie ea de berbecuț, porc sau pui, nu poate fi savurată fără mămăligă, usturoi și murături de casă.

  Avem și desert

  Pentru ca totul să fie complet, venim la final și cu desertul poale-n brâu cu brânză sau gem de prune, că doar e toamnă, nu?

  Distracția și voia bună, precum și show-ul culinar, transformă zilele de toamnă la Craft într-un adevărat festival, pe care cu siguranță nu aveți voie să îl ratați.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img