Happy Art – machiajul cu zâmbet pe buze!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Alege machiajul cu zâmbet pe buze!

  Make-up artist-ul Elena Dănăilă Zaharia, de la studioul Happy Art Brăila, este profesionistul pe care te poți baza în orice situație, dar și omul ce împarte cu drag buna dispoziție și îți aduce zâmbetul pe buze. De altfel, chiar așa e cunoscută: sub numele de Happy!

  Servicii complete

  Indiferent că îți dorești un machiaj de zi sau de seară, natural, neutru sau epatant, la Happy Art Brăila găsești servicii complete, seriozitate, precum și produse de calitate (Atelier Paris, Inglot, Sephora, Bourjois, Too Faced, Urban Decay etc).

  În plus, timpul petrecut la o ședință cu Happy este extrem de prețios, pentru că îți împărtășește cu plăcere și cu generozitate sfaturi, idei și trucuri de frumusețe.

  Mai nou, la Happy Art Brăila ești așteptată și cu servicii de manichiură – binevenite dacă ești în căutarea unei manichiuriste atente la detalii și dedicate, precum este Elena Dănăilă Zaharia. Îi poți solicita unghii cu gel sau o manichiură semi-permanentă, cu produse de la Cupio sau de la Pearl.

  Ofertă de sărbători

  În această perioadă aglomerată a anului, Happy Art Brăila te invită să îți faci o programare din timp la studio, pentru ca totul să îți iasă excelent de sărbători: un machiaj impecabil și o manichiură perfectă.

  Spre exemplu, dacă ai planificat o sesiune foto de Crăciun, rezervă din timp și o ședință de machiaj și bineînțeles de manichiură. Micile detalii vor face diferența în poza voastră de familie!

  Poți profita și de surpriza pregătită pentru clientele care se programează la ambele servicii pe care le oferă studioul Happy Art Brăila. Garantat, vei primi un discount! Și bineînțeles, o porție de bună dispoziție și zâmbete de la Happy!

  ___________________
  FB: Happy Makeup (Brăila) / Happy Nails (Brăila)
  Telefon: 0753.011.110
  Bulevardul Al. I. Cuza Nr. 25 – Brăila

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img