Breaking news:

Mad Grooves – tot ce are Galațiul bun la capitolul muzică

Cinci muzicieni cu o vastă experiență

Mad Grooves – un proiect fresh în zona cover-bands, format din cinci muzicieni cu o vastă experiență, care împărtășesc aceeași pasiune: muzica bună, făcută cu simț de răspundere. Îi puteți asculta vinerea la Gossip, miercurea la Union Jack și, ocazional, la Teatris. Cum ar fi bine să nu-i ratați, vă vom spune câteva cuvinte despre fiecare.

Cine sunt cei de la Mad Grooves?

Claudiu Rusu (solist)

A activat opt ani în industria muzicală din străinătate. A fost, pe rând, production vocalist pe vapoare de croazieră în Florida, apoi cruise director, solist în Jakarta și Bali, în cluburile exclusiviste afiliate celui mai prestigios lanț hotelier din Indonesia, “The Mulia”.

În 2014 a participat la “Vocea României”, unde a ajuns în semifinală. În 2016 a lansat primul single: “În drum spre Rai”. În 2017 a fost vocalist în show-ul Media PRO Uite cine dansează, la PRO TV: În paralel cu muzica ușoară, acum Claudiu cochetează și cu opera, fiind bariton în corul Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” din Galați.

Sorin Gheorghiu (toboșar)

Fost DJ de radio mai bine de 20 de ani. Are o vastă experiență muzicală, activând în trupe binecunoscute: Phoebus, Autograf, Voievod și Over Band, la care se adaugă alte numeroase colaborări.

Andrei Tanasaciuc (bass)

A cântat cu Equilibricks, trupă care a luat premiul I la Festivalul “Rock în Iași”, cu Acustic Spectrum, Candy Bar și Connect-R. Pasionat de chitară bass, a experimentat și arta de a construi asemenea instrumente fascinante: a creat bassul din orchestra care a acompaniat, în 2015-2018 concurenții de la “Vocea României”.

Mihai Susma (chitară)

Este un produs 100% gălățean: absolvent al Liceului de Artă “Dimitrie Cuclin” din Galați și al Facultății de Artă din Galați, secția Teatru, la clasa prof univ. dr. Adriana Popovici. În prezent, este profesor de chitară la Școala de Arte a Centrului Cultural “Dunărea de Jos” din Galați.

Ca instrumentist a avut numeroase colaborări, printre care cele cu Peter Band Project, cu trupa Cristal, în cadrul ultimului album “Meniul zilei” și cu trupa X-perience.

Leonard Ambrozie (clape)

Este inginer de sunet, compozitor și ochestrator, are la activ numeroase premii la festivalurile de profil, e pasionat de instrumentele cu claviaturi.

Așadar, Mad Grooves e despre Galați și talent dus la rang de artă.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

3 / 5. voturi: 4

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...