Breaking news:

SOLIS VISUM din Galați, optica ta medicală de încredere

Recent deschisă în Galați, pe Str. Brăilei nr. 205  (zona Micro 20, intrarea în oraș dinspre Tecuci), optica medicală Solis Visum vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii de calitate în domeniul optometriei, precum și cu o ofertă diversificată de rame, lentile și alte produse de specialitate.

Deschisă într-un spațiu primitor, cu un personal amabil, gata să vă ofere cu multă răbdare și dedicare orice informație suplimentară despre soluțiile optime pentru vederea dumneavoastră, optica medicală Solis Visum se adresează atât adulților, cât și copiilor de peste 7 ani.

Consult optometric la standarde profesionale

Se știe că prescrierea ochelarilor sau a lentilelor de contact necesită măsurători amănunțite, astfel încât starea de sănătate a ochilor să nu fie afectată.

Tocmai de aceea trebuie să știți că Optica Solis Visum vă pune la dispoziție aparatură specializată care respectă toate standardele din domeniu. Consultul optometric este riguros, efectuat cu simț de răspundere de către personal calificat.

“Acordăm o atenție deosebită fiecărui pacient și nevoilor sale diferite. Fiecare client care ajunge la Solis Visum beneficiază de consultul de stabilire de dioptrii, consult făcut cu foarte mare atenție asupra nevoilor pacientului. În orice moment, aici veți găsi pe cineva dornic să vă ajute cu tot ce este posibil în rezolvarea situației dumneavoastră, pentru că vederea dumneavoastră este prima noastră grijă”, ne-a declarat managerul Solis Visum, Loredana TĂBĂCARU.

Servicii de calitate

De altfel, sfatul unui optician competent este esențial și în alegerea ramelor ideale. Pentru ca ochelarii să se potrivească perfect fizionomiei dumneavoastră, brațele și puntea dintre lentile trebuie să fie ajustate la trăsăturile feței.

La optica medicală Solis Visum veți fi îndrumați îndeaproape, astfel încât să alegeți varianta bună, potrivită nevoilor pe care le aveți, dar și potrivit bugetului. Astfel, veți fi convinși de faptul că serviciile sunt de calitate, astfel încât, ca pacient, veți pleca de la Solis Visum nu doar văzând mai bine, ci și mulțumiți de achiziția făcută.

Puteți alege între rame de ochelari accesibile oricărui buzunar sau rame de la branduri renumite, ochelari de soare polarizați, lentile de contact și soluții de întreținere pentru lentile de contact, dar și accesorii pentru ochelari (lănțișoare, lavete, soluții de curățat lentile, tocuri de ochelari). Toate sunt de calitate, alese cu grijă și dedicare pentru clienții săi.

Dacă doriți un consult de optometrie sau doar vreți să vă schimbați ramele, alegeți cu toată încrederea Solis Visum, optica medicală situată în Galați, Strada Brăilei nr. 205 (lângă Ţapul Carpatin). Programul este 9,30 – 19,00 (luni – vineri) și 9,30 – 13,00 (sâmbăta), iar programări sau informații puteți solicita la telefon 0770.278.008.

 

PREȚUIEȘTE-ŢI VEDEREA alegând optica medicală Solis Visum!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...