Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Hygienium NO BZZ, pentru un concediu fără griji!

- reclama -spot_img
5
(1)

E vară, e cald, vă gândiți la concediu, simțiți briza mării, visați deja la un apus idilic pe plajă și adulmecați mirosul de nisip și alge. Dar vai! Ce se vede în zare? Sunt roiurile de țânțari, care nu vă dau pace și vă strică toate planurile.

Ca scenariul să nu devină realitate, nu e nevoie să renunțați la concediu, ci doar să vă înarmați cu kitul de supraviețuire de la Hygienium, by Grande Gloria Production. Patru produse sunt indispensabile și trebuie să se afle în bagajul dvs., ca să fiți siguri că veți avea o vacanță de neuitat.

Primul este Spray-ul antițânțari HYGIENIUM NO BZZ (85 ml.), care nu doar protejează, dar e și parfumat. Formula cu dublă acțiune, conferă protecție naturală pe tot parcursul zilei, hidratând pielea. Conținutul de Vitamina E are efect antioxidant, iar uleiul de cuișoare adaugă produsului proprietăți antiinflamatoare.

Nu mai are rost să precizăm că Spray-ul antițânțari NO-BZZ este indicat pentru întreaga familie. Iar dacă acesta s-a terminat sau stă undeva, uitat în camera de hotel, nu e nicio problemă, pentru că sigur aveți la voi, în geanta de plajă, HYGIENIUM ȘERVEȚELE UMEDE PENTRU CURĂȚARE NO BZZ (cu 15 sau 40 de buc.) Cu aceeași compoziție ca a spray-ului, acestea sunt emoliente și au un efect antioxidant. Vitamina E hidratează pielea iar uleiul de cuișoare împiedică insectele să se apropie.

Alte două produse din gama Hygienium conțin mentol și sunt numai bune pentru calmarea pielii și diminuarea senzației de usturime după întepătura de tânțar. CREMA RĂCORITOARE CU MENTOL NO BZZ (85ml.) are un efect foarte rapid, datorat concentrației ridicate a uleiului de salvie și eucalypt, iar mentolul aduce acel aer răcoritor ma mult decât necesar după un atac serios al insectelor.

Fiind natural, produsul este ideal pentru copii. Nu în ultimul rând, utilă este și LOȚIUNEA DELICATĂ ANTI TÂNȚARI NO BZZ (85 ml.) cu dublă acțiune, ce conferă protecție pe tot parcursul zilei, fiind și emolient și parfumat. Mentolul îl face răcoros, iar uleiul de cuișoare, indispensabil. Loțiunea este indicată pentru întreaga familie.

Toate acestea și multe alte produse din gama Hygienium sunt marca Grande Gloria Production, o companie din județul Galați care exportă în 54 de țări de pe 4 continente, are filiale internaționale în Slovacia, Germania si Turcia și aproape 1000 de angajați în prezent.

Grupul de firme Grande Gloria Production este un important fabricant de produse alimentare și nealimentare, cu o experiență de aproape 30 de ani. Pentru consumatori, prin produsele sale, Grande Gloria Production garantează siguranța unei vieți mai curate și mai sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...