Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Idei de afaceri pe timp de pandemie: Origine Coffee: cafeaua ta de origini la un click distanță

În perioade de criză, mințile luminate pun bazele unor proiecte noi. Se întâmplă și la Galați, unde un fost barman, cu peste 13 ani de experiență și multe premii la activ, s-a gândit să își transforme pasiunea pentru cafeaua de bună calitate într-o afacere de succes. Și astfel a înființat Origine Coffee, primul magazine online care îți aduce acasă cafea de origini de calitate.

Practic, cafeaua e importată direct și e prăjită la Matca, în județul Galați. Apoi, este ambalată boabe sau măcinată (după cum dorește clientul) și livrată prin curier la domiciliu.

Prin Origine Coffee se oferă cafea de origini, proaspăt prăjită și atent selecționată, din regiuni renumite ale lumii: Etiopia, Brazilia, Peru, Guatemala, Honduras. Dacă vei comanda un sortiment, o să constați că nu ai băut cafea până acum. Doar ai avut impresia că lichidul acela negru era cafea.

Dacă te oprești asupra unei singure arome, te poți abona la Origine Coffee și în prima săptămână a fiecărei luni primești cantitatea dorită în confortul casei tale, fără grija comenzilor. Clienții vor avea parte și de câte un ghid cu date tehnice, despre sortimente și soiuri, pe înțelesul tuturor, astfel că, savurând o cafea adevărată, devii și expert în această licoare, într-un mod distractiv.

Prăjită și ambalată fresh

“Cafeaua este importată direct, preparată în comuna Matca, cu ajutorul unui prăjitor profesional, în condiții optime, astfel încât aceasta să-și păstreze atât proprietățile nutritive cât și savoarea ori gustul intens. La scurt timp de la prăjire, cafeaua este ambalată în pungi special concepute, de 250 de grame, rezistente la umiditate, ce conțin o supapă/un ventil de degazare cu un singur sens (permite eliminarea dioxidului de carbon, dar împiedică în același timp oxigenul să intre în contact cu cafeaua, evitând astfel oxidarea acesteia)”, explică tânărul pasionat de cafea.

Sortimente, arome, gusturi

“Cafeaua pentru mine este un mod de viață. Am descoperit licoarea adevărată în urmă cu șase ani și doresc să îi fac și pe alții să conștientizeze ce înseamnă o cafea SINGLE ORIGIN: provine dintr-o țară anume, o regiune sau de la un producător specific iar caracteristica principală constă în aroma specială dată de locul unde cresc boabele sau de soiul lor”, spune tânărul antreprenor, care a pus pe pagina de Facebook a magazinului Origine Coffee și primele informații despre tipurile de cafele pe care le puteți găsi la un click distanță.

Guatemala Antigua, cu varietăți excepționale de arome locale – de la cele dulci cu note de cacao, la cele citrice și florale, Peru Pershua – o combinație interesantă de ciocolată și fructe, cu note de vanilie, cacao și ciocolată cu lapte, Honduras Altura – o cafea cu o aromă intensă, exotică, cu note de ciocolată neagră, toffee, alune sau Brazilia Santos, cu o aromă complexă, o aciditate scăzută și un gust fin și dulce, cu note de ciocolată, migdale sau caramel.

Oricare sortiment vei alege, fii sigur că va fi livrat prompt și în condiții de maximă siguranță. Origine Coffee e de găsit și pe Whatsup sau Messenger, iar comenzi se pot face și la numărul de telefon 0741 351 240.

Așa că nu mai sta pe gânduri! Dacă ziua ta depinde de o cafea bună, Origine Coffee e la un click distanță, gata să îți schimbe viața!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...