Breaking news:

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Absolute Aestetics vă așteaptă cu reduceri de 20% la fiecare serviciu

- reclama -spot_img
0
(0)

Dragi doamne și domnișoare, avem pentru dumneavoastră vești excelente: din 18 mai  clinica de chirurgie și dermatologie Absolute Aestetics din Galați și-a reluat activitatea. Știm că nu a fost ușoară carantina, dar așteptarea a meritat:  începem munca în forță, cu dorința de a vă ajuta să deveniți mai frumoase și mai strălucitoare, pentru a vă bucura cum se cuvine de această vară. Bineînțeles că am luat toate măsurile de prevenire a infecției cu COVID 19 și, respectând reglementările în vigoare, vă așteptăm să vă programați la cabinet, unde vom avea grijă de sănătatea și aspectul dumneavoastră. Astfel: vom face programări telefonice și vom reduce timpul de așteptare, personalul nostru va fi echipat cu mănuși, măști și viziere, vă punem la dispoziție soluții dezinfectante pentru mâini și protecție pentru încălțări, vom dezinfecta după fiecare client.

Și cum veștile bune nu se opresc aici, vă anunțăm că vă oferim reduceri de 20% la toate serviciile noastre  pe chirurgie estetică!

Vă reamintim că Absolute Aestetics, cocheta clinică de chirurgie estetică și dermatologie situată pe Aleea Comerțului în Galați,  s-a deschis în primăvara acestui an și a adus în zonă tehnologii noi utilizate de medicii chirurgi esteticieni în rejuvenarea facială: laserul cu fibră optică EUFOTON, care poate fi folosit cu succes pe orice suprafață și înlocuiește liftingul chirurgical. Beneficiile acestui laser sunt multiple: se aplică în situațiile care impun o chirurgie minim invazivă, cum ar fi în liftingul facial nechirurgical, în lipoliză și liposucție asistată laser (bărbie, brațe, abdomen, șolduri, coapse, fese), în tratarea blefaroplastiei pleoapei inferioare, eliminarea ridurilor și pigmentărilor, în tratamentul acneii, cicatricilor post-acnee și vergeturilor. Pe componenta de estetică, Clinica Absolute Aestetics oferă servicii de rejuvenare facială cu acid hialuronic sau toxină botulinică, mezoterapie, terapia vampir (cu plasmă proprie), peeling-uri chimice, lifting fire PDO.

La Absolute Aestetics beneficiați de expertiza dr. Iulia Olaru, medic specialist chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din Galați, a dr. Cristina Bejan, medic primar chirurgie plastică, estetică și reconstructivă din București și a dr. Cristina Oltenacu, medic specialist dermatolog.

Folosindu-se de experiența sa în domeniu, medicul primar ginecolog Ioana Simona Pop aduce, în premieră în Galați, în Cabinetul Absolute Aestetics tehnica rejuvenării cu laser și în chirurgia zonei intime. Doamnele și domnișoarele interesate pot beneficia de servicii de rejuvenare vaginală sau a zonei intime externe, peeling și albire, tratamente cu acid hialuronic de hidratare și refacere labială. Laserul se poate folosi cu succes și în tratarea incontinenței urinare, în atrofia vulvo-vaginală sau în afecțiuni asociate perioadei postpartum.

Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.

Absolute Aestetics. Alege să fii fermecătoare. În fiecare zi!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...