Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Implantul dentar, la Dental Clinic

Înlocuirea dinților pierduți cu un implant dentar este o metodă ce datează de foarte mult timp. Această tehnică are la bază principii asemănătoare și folosite încă din antichitate. Surprinzător este faptul că s-a dovedit că strămoșii noștri au putut testa această tehnică a implantului dentar, utilizând o varietate de materiale și punând bazele tehnicii folosite astăzi.

Implantul dentar este o piesă din titan, adică o rădăcină artificială, ce este inserată în os la nivelul mandibulei sau al maxilarului, înlocuind dintele lipsă. Este un tratament ce are o durată de viaţă mare şi vă poate reda funcţionalitatea masticaţiei, asigurându-vă un zâmbet natural.

În acest moment, există destule tehnici moderne de inserare și materiale revoluționare din care sunt confecționate implanturile dentare.

Medicii specialiști de la Dental Clinic realizează constant aceste intervenții de implanturi dentare, fiecare pacient beneficiind de un plan de tratament individualizat și adaptat nevoilor sale. Implantul dentar reprezintă o manoperă curentă stomatologică care nu presupune, în mod normal, niciun risc prea mare din partea pacienților.

Beneficiile implantului dentar

La Dental Clinic dinții vecini spațiului edentat vor fi protejați și vor rămâne integri, fără să mai fie nevoie ca aceștia să fie incluși în lucrarea dentară. Coroanele dentare care vor fi aplicate pe implanturile dentare vor fi realizate din materiale estetice, care mimează aspectul natural al dinților pe care îi înlocuiesc, efectul fizionomic fiind unul foarte bun.

Un alt aspect important este că, din punct de vedere funcțional, pacienții nu vor resimți diferențe între masticația efectuată pe dinții naturali sau pe implanturile dentare.
Intervenția implantului dentar este în totalitate nedureroasă și se poate realiza sub anestezie locală sau sub sedare, dacă pacienții sunt anxioși.

Dacă pacientul Dental Clinic are grijă de igiena dentară, atunci implanturile pot dura toată viața. Există însă anumite riscuri, cum ar fi fumatul excesiv, care poate afecta foarte mult sănătatea unui implant.

În general, nu putem vorbi despre riscuri în cazul implanturilor dentare, pentru că este una dintre cele mai sigure și eficiente proceduri.

Sunaţi-ne la telefon 0758 888 500 dacă există urgenţe dentare pe care nu ştiţi cum să le gestionaţi! NU apelaţi la automedicaţie!

Rămâneți responsabili și ascultați sfaturile noastre! Cooperând, putem trece cât mai repede peste această perioadă.
Vă mulțumim din suflet pentru înțelegere și sperăm să ne vedem sănătoși în scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...