Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Fundraiser sau Happiness Maker!?

Asociația Rotaract „ Calea Domnească” Galați lansează proiectul „Acces la educație!”, o campanie de strângere de fonduri dedicată dezvoltării infrastructurii educaționale locale. Inițiativa are ca scop obținerea unui număr de 5000 de donații, necesare pentru achiziția a 100 de tablete care vor merge către 100 de elevi ai Liceului Teoretic „Eremia Grigorescu” din orașul Tg. Bujor.

În realizarea şi implementarea proiectului am fost foarte bucuroși să îi avem ca parteneri pe amicii noștri din Consiliul Județean al Elevilor, Grupul Șoferilor din Galați și ProFm.

Donațiile se pot face pe site-ul: www.rotaractgalati.ro la secțiunea „ DONEAZĂ” sau direct prin transfer bancar la IBAN-ul RO61 BACX 0000 0017 6167 5001, Asociația Rotaract Calea Domneasca, valoarea acesteia fiind de 2 euro.
Studiile actuale arată ca 64% din copiii din România nu dispun de niciun device sau o conexiune la internat, aceste doua aspecte fiind absolut necesare în realizarea școlii online.

Misiunea noastră ca voluntari este ca toți copiii să aibă aceleași șanse la educație și la o dezvoltare normala. Astfel, la începutul lunii mai, Rotaract a adus în județul Galați conceptul de “Acces la educație!”.

Pentru achiziția unei tablete sunt necesari în jur de 50 de donatori. În prezent s-a reușit strângerea de aproximativ 2000 de lei, însă proiectul nu se va sfârși pana ce toate tabletele vor ajunge către beneficiarii lor. De asemenea, oamenii sunt rugați să doneze orice device pe care nu îl mai folosesc, dar care este utilizabil și ar putea reprezenta o mică piesă în marele puzzle al educației.

Membrii organizației realizează constant parteneriate și proiecte care contribuie într-un mod benefic asupra dezvoltării comunității gălățene. De asemenea, am dori să le mulțumim tuturor oamenilor care ne-au fost alături în dezvoltarea proiectului “ Acces la educație!” și sperăm că în continuare vor susține inițiativa noastră prin donații.

Împreună putem transforma “Școala online rămâne un mit.” în “ Acces la educație!”

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...