Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Fundraiser sau Happiness Maker!?

- reclama -spot_img
0
(0)

Asociația Rotaract „ Calea Domnească” Galați lansează proiectul „Acces la educație!”, o campanie de strângere de fonduri dedicată dezvoltării infrastructurii educaționale locale. Inițiativa are ca scop obținerea unui număr de 5000 de donații, necesare pentru achiziția a 100 de tablete care vor merge către 100 de elevi ai Liceului Teoretic „Eremia Grigorescu” din orașul Tg. Bujor.

În realizarea şi implementarea proiectului am fost foarte bucuroși să îi avem ca parteneri pe amicii noștri din Consiliul Județean al Elevilor, Grupul Șoferilor din Galați și ProFm.

Donațiile se pot face pe site-ul: www.rotaractgalati.ro la secțiunea „ DONEAZĂ” sau direct prin transfer bancar la IBAN-ul RO61 BACX 0000 0017 6167 5001, Asociația Rotaract Calea Domneasca, valoarea acesteia fiind de 2 euro.
Studiile actuale arată ca 64% din copiii din România nu dispun de niciun device sau o conexiune la internat, aceste doua aspecte fiind absolut necesare în realizarea școlii online.

Misiunea noastră ca voluntari este ca toți copiii să aibă aceleași șanse la educație și la o dezvoltare normala. Astfel, la începutul lunii mai, Rotaract a adus în județul Galați conceptul de “Acces la educație!”.

Pentru achiziția unei tablete sunt necesari în jur de 50 de donatori. În prezent s-a reușit strângerea de aproximativ 2000 de lei, însă proiectul nu se va sfârși pana ce toate tabletele vor ajunge către beneficiarii lor. De asemenea, oamenii sunt rugați să doneze orice device pe care nu îl mai folosesc, dar care este utilizabil și ar putea reprezenta o mică piesă în marele puzzle al educației.

Membrii organizației realizează constant parteneriate și proiecte care contribuie într-un mod benefic asupra dezvoltării comunității gălățene. De asemenea, am dori să le mulțumim tuturor oamenilor care ne-au fost alături în dezvoltarea proiectului “ Acces la educație!” și sperăm că în continuare vor susține inițiativa noastră prin donații.

Împreună putem transforma “Școala online rămâne un mit.” în “ Acces la educație!”

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...