1.1 C
Galați
luni 18 ianuarie 2021
More

  În martie la Mon Charme: cadouri pentru feminitate

  Martie e luna în care, parcă mai mult decât în orice altă perioadă a anului, ne căutăm și ne regăsim feminitatea și frumusețea naturală.
  Mon Charme – Maison de beauté te invită la centrul de estetică să îți pui în lumină în toate aceste atuuri, iar pe tot parcursul lunii martie te așteaptă cu multe cadouri!

  Oferte-cadou pentru orice femeie

  Pentru orice femeie, grija pentru ea începe, de cele mai multe ori, cu îngrijirea unghiilor. Specialistul Gina te sfătuiește să nu ratezi prețul special (40 lei) la Manichiura semipermanentă CND sau Trugel.

  O ofertă care o va pune în evidență pe cea mai importantă femeie din viața ta (valabilă, deci, doar pentru mama ta) e pregătită de Maria, hairstylist-ul Mon Charme: vopsit păr scurt (doar 150 lei) sau păr mediu (doar 200 lei).

  La solar vino împreună cu prietena ta, iar la un abonament cumpărat mai primești unul cadou!

  La pensatul Brow Charme vei primi cadou epilat mustață cu ața, un procedeu prin care se evită iritația acestei zone expuse tuturor privirilor.

  În ce privește tratamentele corporale, la orice pachet de ședințe de radiofrecvență Dalyance achiziționat în martie, primești încă unul cadou.

  Dacă ești în dificultate în a alege ce e mai potrivit pentru tine, nu îți face nici un fel de grijă. Echipa Mon Charme – Maison de Beauté îți stă la dispoziție cu sfaturi și cu informații complete pentru a-ți pune în lumină frumusețea naturală!

  Mon Charme, maison de beauté
  Str. Nicolae Bălcescu
  0745 758 782

  - reclama -

  Specialiștii Natur House te învață care este importanța slăbitului pentru organism

  Știm cu toții că nu-i deloc ușor să scapi de kilogramele în plus, deși ca să slăbești este nevoie de mult timp și efort,...

  Cui i-e frică de masa de Revelion? Sfaturi de la Natur House

  Dacă puneți în practică un sfat simplu de la Natur House, nu ar trebui să vă mai faceți griji legate de masa extrem de...

  Cum asiguri îngrijire delicată și igienă eficientă, potrivite copilului tău

  Obiceiurile sănătoase se dezvoltă de la cea mai fragedă vârstă iar cei mici își însușesc deprinderile corecte prin învățare și exemplu. Tocmai de aceea...
  - reclama -