Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Încearcă vibe-ul SOUL of 365! E un „MUST DO” al momentului

- reclama -spot_img
0
(0)

Tu ești gata de provocarea SOUL OF 365?

Dacă încă nu ai aflat, începând cu data de 16 mai, SOUL OF 365 aduce suflet și suflu nou orașului. În locația bine-cunoscută din inima orașului, 365 prinde suflet și te așteaptă sub un nou concept, absolut inovator și original, care te va surprinde și te va cuceri, cu siguranță, încă de la prima întâlnire.

Cum să nu încerci și tu esența unei experiențe absolut unice?

Așa cum sufletul reprezintă energia vitală, generatoare, ce pune totul în mișcare, tot astfel SOUL OF 365 reprezintă esența unei experiențe absolut unice care va seta – sau mai bine spus, reseta – ritmul tău de distracție.
Redefinim ideea de cool și stabilim noi limite, depășind convenționalul și îți propunem un concept de locație absolut unică în Galați – și nu numai! Astfel, vei fi surprins, deopotrivă, de cadrul inedit, cu un wild touch, atmosfera fascinantă, dar mai ales de elementele surpriză ale decorului.
Fiecare componentă din ansamblul SOUL OF 365 stă sub pecetea originalului, pentru maximum de senzații, care de care mai felurite, însă toate marcate de ideea de inedit, unic și inovator.

SOUL OF 365 îți oferă un nou stil și o nouă abordare

De la elementele speciale, avangardiste de design, la atmosfera urban contemporană, cu un strop de verde viu, învăluită într-o ușoară undă de mister, SOUL OF 365 recompune un tablou fantastic, ca intriga unei povesti fermecate, ce se așteaptă a fi explorată și descoperită chiar de tine.
Ești chemat, totodată, să descinzi într-o nouă dimensiune a gustului cu o experiență culinară la fel de inedită, semnată de bucătarul șef Vlad Pădurescu și completată doar de cocktailurile seducătoare, realizate de barmanul șef Alexandru Grigoriu și echipa lui.
Deliciile de ordin culinar reprezintă o adaptare aparte a bucătăriei contemporane, fusion, cu amprenta și reinterpretarea proprie a bucătarului șef, Vlad Pădurescu.

Mai mult decât atât, ingredientele cu care se pregătesc toate delicatesele din meniul SOUL OF 365 provin din producție proprie, aducând, astfel, un plus de valoare și calitate fiecărei rețete.

Iar pentru că nu vrem să îți răpim plăcerea de a descoperi singur toate elementele inedite ce compun și completează experiența SOUL OF 365, vom păstra secrete elementele surpriză, pentru ca tu să afli singur de ce să încerci vibe-ul SOUL of 365 e un „MUST DO” al momentului.

Vino și descoperă și tu the SOUL OF 365! Dar fii cu băgare de seamă: creează dependență!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...