Breaking news:

Info Galați – prietenul tău din domeniul imobiliarelor

E agent imobiliar, consilier juridic și financiar la nevoie, consultant, sfătuitor, prieten, dar înainte de toate, femeie. Nu dă niciodată un sfat pe care ea nu l-ar urma și nu crede în probleme sau cazuri care nu au o soluție. Se numește Adriana Irimia, deține agenția imobiliară Info Galați, și nici măcar pandemia nu este un obstacol pentru motorul ei antreprenorial: deschide un sediu nou, pe strada Tecuci, la numărul 189.

„Mi-a plăcut să ajut de când mă știu. Și după două facultăți absolvite: una care m-a pregătit în Drept și o alta în Contabilitate și informatică și gestiune, m-am gândit, uitându-mă în ziarul local, la Mica Publicitate, cum aș putea să fac conexiunea dintre cerere și ofertă”, povestește Adriana.

Așa a apărut, acum 16 ani, Agenția imobiliară Info Galați, cu sediul pe strada Brăilei la nr. 142, care și-a câștigat un renume în piața imobiliarelor. Și asta pentru că respectul, seriozitatea și corectitudinea definesc modalitatea de lucru a Adrianei și a colegelor ei.

„Sunt un bun ascultător și nu mă las până când clientul nu pleacă mulțumit. Au fost cazuri când l-am ajutat peste atribuțiile mele. Ofer clientului meu toate informațiile necesare, îi prezint toate costurile, îi arăt toate posibilitățile de creditare, îl duc să vizioneze toate locuințele care, cred eu, i se potrivesc, și mai presus de toate sunt onestă. Iar la final, de cele mai multe ori, rămânem prieteni și clienții fericiți mă recomandă altora. Așa funcționăm, pe bază de recomandări. Și asta pentru că, slavă Domnului, oamenii înțeleg ce înseamnă profesionalism!”, explică Adriana.

Nu e ușor să fii femeie în acest domeniu, nu e ușor nici să fii manager. Dar Adriana recunoaște că își face cu pasiune meseria. Iubește diversitatea și provocarea cu care vine fiecare client în parte și, cel mai mult, se bucură când vede fericirea și mulțumirea oamenilor, în casa visurilor lor.

„Suntem tot timpul la mijloc, între vânzător și cumpărător și ne facem datoria. Știu că oamenii au, de cele mai multe ori, o percepție ușor eronată despre agențiile imobiliare și rolul lor în piață, dar noi ne respectăm profesia și clienții”, spune Adriana.

Dovadă stau mesajele de mulțumire pe care le primește de la cei care i-au călcat pragul.

„Profesioniști care își fac meseria cu pasiune, mi-au fost alături de când am pășit în agenție, până la semnarea contractului. Mi-au oferit informații utile despre zonă, bloc, lucruri care m-au ajutat să iau o decizie cu privire la apartament. Oameni de nota 10, îi recomand tuturor celor care vor să își cumpere o casă nouă”, a scris Valerica Grabovschi, o fostă clientă.

„Am apelat la Adriana pentru o tranzacție deloc comodă care a durat câteva luni bune. Au fost telefoane nenumărate, vizite inopinate, întrebări izvorâte din teamă, la toate, profesionistul Info Galați a răspuns cu zâmbetul pe buze și cu soluția în mapă. Iar, după o perioadă de semnat, resemnat, umblat pe la avocați, am devenit, cu ajutorul Adrianei, proprietarii actualei noastre locuințe. Așa că recomand agenția imobiliară Info Galați din toată inima, deoarece întregul proces de cumpărare devine mai simplu și toate grijile legale sau de altă natură sunt preluate de agentul imobiliar”, spune și Ecaterina Ambrose, fostă clientă, actualmente amica Adrianei.

„Investesc în proprietăți în Europa și America, colaborez cu o mulțime de agenții imobiliare și mărturisesc că Info Galați este, de departe, cea mai serioasă dintre ele. Adriana este sufletul acestei agenții și reușește să imprime întregii echipe din verticalitatea și principialitatea care o caracterizează. Mai mult de atât, are capacitatea de a înțelege personalitatea și dorințele clientului, iar satisfacția cea mai mare pe care o am la fiecare colaborare este că nu există « nu se poate » sau « e imposibil »”, ne-a transmis Tamara Jacobsen, client Info Galați de peste 14 ani.

Să găsești cuibul la care ai visat de când te știi sau proprietatea perfectă în care să investești nu e ușor. Ideal este să ai alături, pe tot parcursul acestui proces destul de anevoios, un prieten. Info Galați – prietenul tău bun din domeniul imobiliarelor!

Îl găsești pe strada Brăilei, la nr. 142, la telefon: 0745 601 830 și pe pagina de Facebook Agenția Imobiliară Info Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...