Breaking news:

Îngrijește-ți corect mâinile cu produsele Hygienium

Orice persoană trebuie să ştie că spălatul pe mâini este esenţial pentru o igienă corectă și pentru prevenirea bolilor şi răspândirea infecţiilor către alţi oameni.
Persoanele care au un sistem imunitar scăzut, dar şi cele sănătoase pot avea afecţiuni precum cele respiratorii, gastrice, de la nivelul pielii sau al ochilor, contactate frecvent prin atingerea ochilor, a nasului sau a gurii cu mâinile murdare. De aceea, mai ales la copii, este extrem de importantă igiena mâinilor şi igiena corporală a adulţilor atunci când interacţionează cu aceștia.

Săpunul lichid antibacterian Hygienium îndepărtează toți microbii

Este important să știm că soluția optimă pentru mâinile curate este spălarea acestora cu apă şi săpunul lichid antibacterian Hygienium, care îndepărtează microbii ce pot fi ascunși prin intermediul hainelor, obiectelor şi suprafeţelor sau al alimentelor şi băuturilor pe care le consumăm. Săpunul are ingrediente specifice la bază, care elimină 99,9% din bacteria Escherichia coli, conform testului EN 1499 şi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, conform testului EN 1276, iar extractul de bumbac are efect de hidratare ajutând pielea să-şi păstreze nivelul optim de elasticitate.

Cum să îți dezinfectezi mâinile cu gelul antibacterian Hygienium

Spălarea corectă a mâinilor presupune parcurgerea unor paşi esenţiali pentru o igienă adecvată.
În cazul în care spălatul pe mâini cu apă şi săpun nu este posibil, cea mai bună modalitate de a îndepărta o mare parte din germeni este să utilizăm gelul antibacterian Hgienium. Gelul are un efect puternic bactericid şi nu necesită folosirea suplimentară a apei şi a săpunului, făcându-l ideal de utilizat pentru dezinfectare.

 

Când şi cum foloseşti dezinfectantul pentru mâini

Pentru utilizarea corectă a dezinfectantului, e bine să aplici produsul în palmă şi să freci mâinile foarte bine până când acestea sunt uscate. Ia în calcul faptul că nu este necesar să te ştergi sau să te speli pe mâini imediat după aplicarea acestuia, însă trebuie să aştepţi ca substanţa folosită să se usuce.
De asemenea, soluţiile antibacteriene pot fi considerate o soluţie de moment pentru că reduc rapid numărul bacteriilor. De aceea este bine să ai mereu la tine și șervețelele umede antibacteriene Hygienium pentru a te proteja de viruși și microbi oriunde te-ai afla, atât tu, cât și toată familia. Hygenium serveţele umede antibacteriene și dezinfectante, sunt concepute pentru a curăţa, hidrata şi igieniza pielea.

Protejează-ți pielea cu loţiunea dermatologică pentru curăţarea şi hidratarea pielii sensibile Hygienium

Pentru a te asigura mereu că pielea ta este în permanență curată și hidratată, îți recomandăm să folosești loţiunea dermatologică pentru curăţarea şi hidratarea pielii sensibile Hygienium, care are la bază un conţinut bogat de ulei de migdale şi D-Panthenol, care ajută la refacerea celulară. Hygenium loţiune dermatologică – hidratează şi catifelează în profunzime, datorită ingredientelor active cu rol de inhibare a mirosurilor neplăcute.

În orice situație te-ai afla, pentru a ţine la distanţă bolile este necesară igiena mâinilor. O spălare corectă a mâinilor implică în primul rând apă şi săpun şi frecarea acestora pentru 20 de secunde, iar dezinfectarea mâinilor este o alternativă acceptabilă în situaţiile în care nu ai încotro.

Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...