Intrați în atmosfera de Crăciun cu ceaiuri premium de la Tea World!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Când afară e frig și vreți să simțiți aroma unei băuturi calde, când pregătiți surprize pentru prieteni sau, pur și simplu, intrați în atmosfera de Crăciun când sunteți în căutare de cadouri stilate, un ceai premium de la Tea World este alegerea potrivită.

  Dacă nu ați ajuns încă în magazinul Tea World Galați de pe Str. Brăilei nr. 58 (lângă fosta Agenție CFR), ați pierdut zeci de călătorii în jurul lumii cu ajutorul gustului. Aici găsiți peste 180 de sortimente de ceaiuri premium, originare din diferite colțuri ale lumii – Africa de Sud, Kenia, Brazilia și Argentina, India, China, Japonia, Tibet – toate fiind furnizate de celebra Casă de ceaiuri finlandeză Forsman și aduse la Galați de Tea World.

  Ceaiuri ca să îl atrageți pe Moș Crăciun

  În această perioadă a anului vă sunt recomandate blenduri speciale de sărbători, îmbietoare numai și când le pronunțați numele!

  Chiar dacă cele mai multe dintre ele au ca ingredient și scorțișoară, le puteți alege pe cele pe bază de ceai negru: Winter Carnival, Christmas Time, Christmas Tea, pe cele pe bază de ceai verde: Kiss of Santa, Organic Green Christmas, White Princess (având în componență și ceai alb), infuzie de fructe: White Christmas Fruits (portocale cu scorțișoară), Passion Orange (cu portocală și fructul pasiunii), rooibos, numit și ceai roșu african: Star of Africa, Merry Christmas, Hot Chocolate (acesta din urmă foarte aromat, conținând și boabe cacao, scorțișoară, piper negru, rădăcină de cicoare).

  Mai mult decât atât, dacă sunteți în căutarea unui ceai rar pentru o persoană care apreciază tot ce e diferit și exotic, ar trebui să vă opriți la Silver Needle, Long Jing Dragon`s Well, Organic Kyokuro First Flash Nishi din Japonia sau la Blooming Tea. Cel din urmă este cu totul deosebit, fiind lucrat manual, pe bază de ceai alb Silver Needle.

  Din varietatea de sortimente pe care le-a adus în Galați, Tea World vă recomandă și un ceai premium organic din Finlanda cu mixuri din diverse plante. Pe lângă faptul că au în componență doar plante bio, acestea sunt ambalate în pliculețe tip piramidă din mătase naturală lipită cu ultra-sunete, fiind, astfel, un ambalaj prietenos cu mediul.

  Noutăți pentru clienții vechi

  Clienții fideli, cărora echipa Tea World le mulțumește că le sunt aproape de 11 ani de când se află în Galați, au parte și ei de surprize frumoase în acest sezon. Ei vor fi surprinși de noile arome și combinații abia ajunse în magazin: Organic Greek Mountain, Hot Chocolate, Merlin`s Elixir Organic (infuzie de fructe bazată pe lămâie), Sea Buckthorn (cătină și ghimbir), Candid Ginger (ghimbir și fructe), infuzia de plante alcaline ”Feel Good”, Juicy Sea Buckthorn (cu cătină).

  Deși ați fi tentați să le încercați sau să le dăruiți celor dragi pe toate, cei de la Tea World au un întreg ritual în ce privește achiziționarea celui mai potrivit ceai din bogata lor ofertă. ”Choose you PersonaliTEA” – așa sună îndemnul Tea World pentru fiecare dintre clienții săi, invitându-i să își cunoască mai bine preferințele și stilul personal. Până la urmă, veți descoperi o altă lume a ceaiurilor – cea în care o ceașcă de ceai se bea nu doar pentru sănătate, ci pentru starea de bine, de relaxare, pentru a crea o atmosferă sau ca stil de viață.

  Tea World vă așteaptă pe site-ul www.teaworld.ro și direct în magazin, nu doar cu ceaiuri, ci și cu numeroase accesorii pentru a servi această licoare magică. La solicitare prin comandă telefonică, acestea se pot deja împacheta pentru cadou, iar dumneavoastră nu trebuie decât să le ridicați direct de la sediu și apoi să vă bucurați de sărbătoarea surprinzătoare a gusturilor dintr–o simplă ceașcă de ceai!

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0