Breaking news:

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Celebrează sărbătorile de iarnă cu deserturile speciale de la Cofetăria Dana

În preajma sărbătorilor de iarnă, nimic nu îi aduce pe oameni mai aproape de sentimentul pur al copilăriei decât aromele de altă dată ce le-au marcat tinerețea.

Iar dulciurile se numără printre preferatele oricărui copil și nu numai, astfel că, toți oamenii au trecut prin aceste momente în care torturile și prăjiturile se doreau a fi servite minut de minut.

Cofetăria Dana readuce aceste clipe în viața tuturor oamenilor prin delicioasele produse de cofetărie, patiserie și ciocolaterie, create după rețete originale ori după rețete tradiționale, care prind formă și gust în laboratorul propriu.

Iubitorii de dulciuri sunt invitați să se bucure de o “explozie” de gusturi, texturi și culori– o adevărată revelație a dulcelui.

Dacă ați ajuns la una dintre cofetăriile “Dana”, e suficient să priviți vitrinele cu prăjituri și torturi ca să simțiți că ați ajuns în “paradisul” deserturilor. Iar după ce le gustați, nu veți mai putea să vă opriți!

Maeștrii cofetari crează zilnic cu grijă, îndemânare, dar mai ales pasiune fiecare tort sau prăjitură, pentru că toate cofetăriile “Dana” sunt gândite în așa fel încât să găsiți în fiecare locație orice aveți nevoie, indifferent de ocazie.

Pentru gusturi speciale

Renumită pentru cozonacii delicioși, colacii, fursecurile și turtele ca la mama acasă, Cofetăria Dana a păstrat în memoria gălățenilor gusturi speciale. Pentru că la Dana puteți mânca pe saturate, pe lângă torturile măiestrit lucrate, Macarons sau Snikers, mai ales dulciuri de altădată: Albiniţa, Albă ca Zăpada, nuci cu cremă, faguri, caisele și piersicile copilăriei, plus savarinele și prăjitura Siret – brand de oraș.

A fost un an bun, solicitant, în care toți am spus “da” provocărilor de tot felul. Pentru asta vă mulțumim. Sperăm că am reușit să ne ridicăm la așteptările voastre și că ați găsit mereu produsele de care ați avut nevoie. Vă așteptăm alături de noi și în 2022 și vă promitem că vom încerca la fel ca până acum să menținem calitatea produselor oferite și să venim constant cu noutăți și gusturi care să vă surprindă papilele gustative! Vă dorim ”Sărbători fericite” și ”La mulți ani cu sănătate”!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...