Breaking news:

KidsZone – un Castel al Poveștilor pentru copiii din orașul Galați

KidsZone Galați își redeschide porțile sub o altă formă, un Castel al Poveștilor pentru copii.

Recondiționat complet, cu o tematică de castel, echipa își propune să ofere, pe lângă petrecerile aniversare și serbări, o gamă largă de activități de educație nonformală pentru copii, dar și evenimente destinate părinților. KidsZone este divizat în sectoare: Tărâmul Aventurilor, Pădurea Piticilor, Sala Tronului, Arena Eroilor și Cafeneaua Părinților și își dorește să ofere evenimente de neuitat pentru copii.

Întâlniri cu personajele preferate într-un castel al copiilor

În spatele poveștii reînnoite a spațiului de joacă pentru copii, deschis de peste 10 ani în Galați, se află Ilioara Arbune, fondatoarea trupei de animație MARILI.

Aceasta își dorește să le ofere copiilor exact ce ei visează: întâlniri cu personajele lor preferate într-un castel al copiilor. Tot ea ne spune că planurile sunt multe și diverse și invită toți copiii din oraș la prima petrecere, cea de inaugurare a castelului, unde prințesele, mascotele, dansurile și distracția nu vor lipsi. Aceasta va avea loc sâmbătă, 18 Mai, de la ora 18.30, la locația din Str. Movilei nr. 90, lângă Space Bowling.

„Îmi doresc să avem o școală de joacă, un loc în care copiii să vină cu drag, să se vadă cu prietenii lor, să ne jucăm profesionist, să învățăm să acceptăm înfrângeri, să ne bucurăm frumos de victorie, să jucăm corect, pentru că știm că toate competențele și atitudinile dezvoltate elevilor în cadrul activităților nonformale includ: capacitatea de lucru în echipă, încrederea în sine, disciplina, responsabilitatea, capacități de planificare, coordonare și organizare/competențe de gestionare a proiectelor, capacitatea de a rezolva probleme practice etc. Mi-am dat seama că după multe cursuri de tipul „Manager de inovare”, „Competențe anteprenoriale”, cursuri de Resurse Umane, tot mai fericită am fost la cele de „Lucrător prin arte combinate” și de „Animator socio-educativ”, pentru că joaca este cel mai simplu instrument pe care îl putem folosi în educarea oamenilor”.

Prețul unui bilet ce include meniul și distracția pentru 2 ore și jumătate, este de 45 RON/ copil și pot fi rezervate și achiziționate la numărul de telefon: 0722.203.511. Numărul de locuri este limitat așa că nu pierde șansa de a te întâlni cu personajele tale favorite și de a fi alături de prieteni, la KidsZone!

Sursa foto : OneDay

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...