Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Nuntă de vis într-un nou decor la Teatris

La Teatris, cultivăm tradiția schimbării cu distincție și rafinament

Change is the only thing that will never change! Pentru că și noi credem că schimbarea este singurul lucru care nu se schimbă, la Teatris rămânem tributari tradiției schimbării și reînnoirii prin distincție și rafinament.
Nu, nu este un paradox, ci un principiu pe care îl practicăm an de an. Pentru că fiecare nou sezon de nunți să fie actual și perfecționat pentru a răspunde și celor mai sofisticate cerințe. Reușim, astfel, să oferim mereu viitorilor miri un cadru prețios și distinct, pentru a petrece maiestuos cel mai fericit eveniment din viața lor.

Noul tău început este gata să strălucească în noul decor Teatris

Alege și tu să fii în ton cu schimbarea, conectat la tendințele actuale în materie de design și să te remarci alături de jumătatea ta în noul decor de la Teatris. Contează pe o locație rafinată și sofisticată unde să îți creezi amintirile preferate alături de cea mai importantă persoană din viața ta.

Meniu personalizat așa cum îți dorești, și în regim budget-friendly!

Indiferent de stil și de tipul de meniu pentru care optezi, ai la dispoziție o amplă varietate din care să alegi, de la meniu tradițional românesc, meniu clasic cu feluri de mâncare consacrate, până la meniuri inspirate din bucătăria contemporană, fusion.

Dacă te gândești la o alegere de meniu de nuntă și mai neconvențională, poți chiar să experimentezi. Chefii Teatris te vor ajuta cu inspirație și recomandări, dar și cu ponturi practice pentru a păstra bugetul în limitele pe care ți le-ai propus.

Descoperă ofertele Teatris și degustă meniul dorit!

Mai mult decât atât, înțelegem importanța unui raport de cost cât mai convenabil, astfel că la Teatris prețurile unui meniu de nunta încep de la 50 € /persoană. Și poți fi cât se poate de liniștit, întrucât nu există niciun fel de taxe ascunse.

Totodată, la Teatris beneficiezi gratuit și de o degustare a meniului de nuntă integral, pentru 4 persoane. Recomandarea noastră este ca două dintre acestea să fie mirii iar ceilalți doi ”degustători” să aparțină unii grup distinct de invitați (de exemplu, invitați de vârstă diferită), pentru a te asigura că acoperi o arie de gusturi cât mai diferite atunci când alegi meniul.

Așadar, la Teatris, ai toate atuurile de partea ta pentru o experiență de nuntă exact așa cum ți-o dorești, într-un cadru elegant, rafinat și exclusivist, unde detaliile chiar contează și fac diferența.

Obține toate detaliile la:
Tel:+40 (758) 278 278
Site: www.teatris.ro
Email: teatris@yahoo.ro

Foto: arhiva personală

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...