Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Kit-ul tău de curățenie Hygienium pentru birou (2)

Ca să te poți simți bine la locul de muncă sau pentru a a lucra cu plăcere și a avea eficiență în birou în timpul programului, este necesar să lucrezi într-un spațiu curat.

În cazul în care nu știai, vă informăm că biroul poate aduna de 400 de ori mai multe bacterii decât capacul de la vasul de toaletă. Deși pare șocant, unele studii indică acest lucru.

Chiar dacă biroul în care lucrezi este mare sau mic, este important să ai în vedere două elemente importante pentru ca tu să te poți concentra la ceea ce trebuie să faci și pentru ca oboseala să nu își spună cuvântul: lumina și curățenia.

De aceea, este foarte important ca tu să ai grijă de locul unde îți petreci cea mai mare parte din zi și îți propunem spre folosire câteva produse de curățare și igienizare din gama Hygienium by Grande Gloria, pentru păstrarea curățeniei și igienizarea corectă a spațiului de la birou.

Curăță-ți laptopul cu Hygienium Screen soluție pentru curățarea tuturor ecranelor

Vrei să igienizezi laptopul pentru a elimina microbii, dar nu vrei să-l strici, așa că trebuie să acționezi cu grijă. Totuși, este un dispozitiv sensibil. Așadar, pentru a începe cu ecranul folosește Hygienium Screen soluție pentru curățarea tuturor ecranelor, însă nu folosi soluția în exces. Soluția poate fi folosită pentru curățarea tuturor suprafețelor din sticlă, calculatoarelor și echipamentelor de birou (TV, monitoare, copiatoare, scanere, echipament de uz casnic, etc.). Îndepărtează praful, grăsimile și alte murdării tipice de pe suprafețele de sticlă. Nu lasă urme și nu zgârie.

Ai grijă de ochelarii tăi cu Hygienium Optics

Un accesoriu important și de bază atunci când când lucrezi la calculator este perechea de ochelari.
Spray-ul de curățare al lentilelor Hygienium Optics, asigură curățarea temeinică și totuși delicată a lentilelor de ochelari. Pentru a curăța lentilele, pur și simplu pulverizați lichidul pe laveta din microfibră și apoi curățați prin ștergere ambele părți ale lentilei.

Soluţia Hygienium Optics are o formulă superioară şi eficientă pentru suprafeţele din sticlă. Curăţă şi degresează lăsând în urmă o suprafaţă lucioasă şi fără urme. HYGENIUM Optics are utilizări multiple şi anume: curăţă suprafeţele lucioase şi transparente, curăţă ecranele telefoanelor, monitoare LCD, TFT, tablete, suprafeţele din sticlă a copiatoarelor, scannere şi proiectoare. Produsul are efect antistatic.

Nu uita să-ți dezinfectezi mâinile mereu cu Hygenium serveţele umede antibacteriene

Indicat este ca mereu când ajungi la birou să-ți dezinfectezi mâinile. Pentru acest lucru, e bine să ai în folosință Hygenium serveţele umede antibacteriene și dezinfectante, concepute pentru a curăţa, hidrata şi igieniza pielea. Produsul conţine ingrediente specifice la bază, care elimină bacteriile precum Escherichia coli, conform testului EN 1500 şi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, conform testului EN 1276. Hygienium serveţele umede antibacteriene, pot fi folosite şi pentru alte suprafeţe sau obiecte cu care intrăm în contact (telefon, vasul de toaletă, coş de cumpărături, volanul maşinii, tastatură, mânerele uşilor) .

Știm că biroul tău este cartea ta de vizită, indiferent că vorbim de un birou managerial, de biroul tău de acasă sau de orice alt spațiu de birouri din firma la care lucrezi. Biroul tău va vorbi întotdeauna despre tine. Tu alegi ce vrei sa spună.

Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...