Breaking news:

Rejuvenarea vaginală Ladylift, la Absolute Aestetics

După naşteri repetare sau chiar după o singură naştere, multe femei pot avea modificări ale aparatului genital. Aceste modificări ţin de ligamente, musculatură genitală şi în special de mucoasa genitală.

O dată cu trecerea anilor, din cauza modificărilor hormonale, elementele aparatului genital pot suferi schimbări de laxitate, atrofiere, subţiere, acestea însemnând scăderea lubrifierii vaginale, dificultăţi sexuale, prurit, arsuri/ dureri la contactul sexual sau pierderi de urină.

LADYLIFT din laserul EUFOTON de la Absolute Aestetics foloseşte noua tehnologie de rejuvenare fără a altera mucoasa vaginală şi structurile subiacente, folosind lumina cu lungimea de undă de 1470 nm, care crează microconuri de coagulare în structurile tratate, fără a arde mucoasa, facilitând stimulare şi regenerare profundă şi naturală a structurilor genitale, îmbunătățind orgasmul și contactul sexual.

Astfel, se pot modela și stimula mucoasa vaginală prin producerea de noi fibre de colagen şi elastina, cu refacerea glandelor şi refacerea funcţiei normale a aparatului feminin.
Femeile care sunt deja la menopauză, cu siguranță vor simți o diminuare a simptomelor de uscăciune vaginală, și o creştere a lubrifierii vaginale şi , de asemenea o scădere sau o lipsă a durerilor la contactul sexual.

În acest fel, mucoasa vaginală îşi va recupera elasticitatea, fermitatea şi rehidratarea şi se vor putea reduce considerabil simptomele asociate menopauzei.

Laserul EUFOTON are numeroase avantaje:

– protejarea ţesuturilor la toate nivelurile de arderi necontrolate prin controlul asupra puterii energiei descărcate în ţesut, ceea ce elimina riscul arderilor şi al complicaţiilor în totalitate;
– siguranţă în eficacitatea tratamentului, efectele benefice ale tratamentului fiind resimţită după prima intervenţie;
– intervenţia se face fără anestezie, nu există nici un disconfort pentru pacientă.
– emiterea de lumină/energie circular, ceea ce asigură o acoperire uniformă a ţesutului;
– confort major pentru pacient atât în timpul procedurii cât şi după procedură deoarece nu se creează leziuni termale ablative;

Este benefic pentru rejuvenari vaginale, incontinență urinară, atrofie vaginală, relaxare vaginală, boli postpartum sau uscăciunea mucoasei vaginale.

Procedura Ladylift este sigură şi eficientă, asigurând confortul maxim pentru pacient: fără anestezie, non invazivă, fără efecte secundare, eficientă şi fără durere.

Dacă doriţi să aveți parte de acest serviciu, ne puteţi face o vizită pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) şi vom stabilii împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru dumneavoastră.

Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.

Ne găsiți și pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro
Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...