Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Kit-ul tău de curățenie pentru birou

Indiferent că lucrați de acasă sau v-ați întors deja la muncă, curățenia si igiena reprezintă cei mai importanţi factori pentru o viaţă sănătoasă, în plus, s-a demonstrat că un birou neigienizat afectează aspectele legate de productivitate şi motivația profesională, iar un birou curat, nu este un secret pentru nimeni, are impact asupra eficientei şi sănătăţii tuturor.

Curățenia este foarte importantă la locul de muncă, deoarece aici ne petrecem cea mai mare parte a zilei, deci măsurile de igienă trebuie luate foarte în serios pentru a preveni răspândirea viruşilor şi a alergiilor. Biroul și toate echipamentele cu care lucrăm trebuie să fie perfect curate și întreținute, pentru o bună desfășurare a activităților zilnice. Curățenia este vitală și trebuie efectuată periodic, cu produse profesionale, special concepute pentru a elimina cât mai multe dintre bacterii.

De aceea, pentru a avea grijă de sănătatea ta, a angajaților, a clienților și a colegilor tăi, îți propunem spre folosire câteva produse de curăţare şi igienizare din gama Hygienium by Grande Gloria, pentru păstrarea curățeniei și igienizarea corectă a spațiului de la birou.

Curăţă corect și eficient pardoselile cu Hygienium dezinfectant multisuprafeţe

Pentru că pe pardoseală se strânge totul în cele din urmă, este necesară o curățare în detaliu a suprafețelor. După înlăturarea prafului este indicată şi o spălare cu apă și soluții de igienizare a pardoselii. Hygienium dezinfectant multisuprafeţe se va folosi pentru dezinfectarea suprafeţelor multiple precum ceramică, lemn, plastic, vinil, suprafeţe lucioase. Produsul nu decolorează, nu irită, dar dezinfectează şi curăţă în profunzime.

Şterge toate suprafețele de lucru cu Hygienium serveţele umede multisuprafeţe

Praful se depune foarte uşor de aceea trebuie șters zilnic. Pentru fiecare zonă sau element recomandăm serveţelele umede antibacteriene Hygienium. Fiind adecvate, calitative şi mereu la îndemână pe biroul tău, acestea dezinfectează şi sunt folosite la îndepărtarea bacteriilor și prevenirea murdăriei.

Dezinfectează echipamentele folosite la comun folosind Hygienium dezinfectant multisuprafeţe

În multe birouri se împart zilnic anumite electronice, cum ar fi computerele, imprimantele, telefoanele, ceea ce poate duce la răspândirea viruşilor şi a infecţiilor care fac imposibilă desfășurarea corespunzătoare a activității.

Răcelile și afecțiunile respiratorii se răspândesc pe cale orală. Telefonul cu siguranță este foarte periculos fiind folosit foarte aproape de gură. Igienizarea corectă a suprafețelor de lucru se realizează cu produse profesionale eficiente care asigură eliminarea rapidă și eficientă a bacteriilor. Şi în acest caz Hygienium dezinfectant multisuprafeţe este o alegere potrivită.

Pentru a avea grijă de igiena angajaților și totodată a clienților este recomandat să faci curățenie și dezinfecție cu produse moderne și eficiente în eliminarea bacteriilor și igienizarea tuturor încăperilor folosite pentru funcționarea birourilor.

Biroul reprezintă cartea de vizită a angajatului și a unei companii. Mai ales dacă vorbim de birouri unde clienții au acces, cu atât mai mult trebuie să acorzi atenție organizării și curățeniei birourilor.

Hygienium stă în mâinile tale! Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și le puteți achiziționa pe www. grandegloria.com/ro/hygienium.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...