Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Kitul Hygienium Kids vine în sprijinul sănătății copilului tău odată cu începerea școlii

Se apropie începerea şcolii, iar în contextul actual al răspândirii virusului Covid-19, cuvântul “igienă” stă pe buzele tuturor părinţilor care au copii la grădiniţă sau la şcoală.

Pentru cei mici, școala este locul în care își petrec cel mai mult timp din zi. De aceea, e necesar ca acolo, la școala, copiii sa aiba parte de un mediu curat, deoarece igiena acestora e cea mai importantă pentru sănătatea lor.

Kit-ul Hygienium Kids este soluția ideală pentru o igienizare rapidă a copilului, iar părinţii trebuie să ştie că atât servețelele umede cât și gelurile antibacteriene vin împachetate într-un design vesel, cu arome încântătoare de citrice și bubble gum. Alături de o gașcă mare de unicorni și emoji, clipele dedicate igienei vor fi mult mai haioase și memorabile, ajutând copiii să își formeze și o rutină foarte necesară  în aceste vremuri.

Pentru ca cel mic să aibă în permanenţă la el un produs de igienizare, gelul revigorant Hygienium, în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink este perfect fiindcă nu necesită folosirea apei şi a săpunului, făcându-l ideal de utilizat pentru curăţarea şi igienizarea mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă. Gelul are o formulă cu uscare rapidă și nu lasă senzaţia lipicioasă pe mâini, făcându-i copilului mâinile catifelate şi parfumate.

O alternativă la gelul antibacterian o reprezintă şervețelele igienice umede, tot în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink care sunt special concepute pentru curățenia și împrospătarea pielii sensibile a copiilor. Produsul este testat dermatologic, hipoalergenic și este recomandat pentru igiena întregii familii.

Diferența între cele două produse o face conținutul de alcool: șervețelele umede nu conțin alcool, iar gelurile de mâini au un procentaj de 50% alcool.

Dorinţa tuturor părinților este ca toți copiii să revină la școală, în condiții egale de siguranță sanitară și acces real la educație de calitate.

Împreună educăm și responsabilizăm generația tânără!

Hygienium stă în mâinile tale! Produsele dezinfectante Hygienium sunt avizate de Ministerul Sănătățiii și le puteți achiziționa de aici: https://lolliboni.com/produse/non-food/hygienium

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...