Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Kitul Hygienium Kids vine în sprijinul sănătății copilului tău odată cu începerea școlii

- reclama -spot_img
0
(0)

Se apropie începerea şcolii, iar în contextul actual al răspândirii virusului Covid-19, cuvântul “igienă” stă pe buzele tuturor părinţilor care au copii la grădiniţă sau la şcoală.

Pentru cei mici, școala este locul în care își petrec cel mai mult timp din zi. De aceea, e necesar ca acolo, la școala, copiii sa aiba parte de un mediu curat, deoarece igiena acestora e cea mai importantă pentru sănătatea lor.

Kit-ul Hygienium Kids este soluția ideală pentru o igienizare rapidă a copilului, iar părinţii trebuie să ştie că atât servețelele umede cât și gelurile antibacteriene vin împachetate într-un design vesel, cu arome încântătoare de citrice și bubble gum. Alături de o gașcă mare de unicorni și emoji, clipele dedicate igienei vor fi mult mai haioase și memorabile, ajutând copiii să își formeze și o rutină foarte necesară  în aceste vremuri.

Pentru ca cel mic să aibă în permanenţă la el un produs de igienizare, gelul revigorant Hygienium, în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink este perfect fiindcă nu necesită folosirea apei şi a săpunului, făcându-l ideal de utilizat pentru curăţarea şi igienizarea mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă. Gelul are o formulă cu uscare rapidă și nu lasă senzaţia lipicioasă pe mâini, făcându-i copilului mâinile catifelate şi parfumate.

O alternativă la gelul antibacterian o reprezintă şervețelele igienice umede, tot în variantele Smiley Face, Unicorn Blue sau Unicorn Pink care sunt special concepute pentru curățenia și împrospătarea pielii sensibile a copiilor. Produsul este testat dermatologic, hipoalergenic și este recomandat pentru igiena întregii familii.

Diferența între cele două produse o face conținutul de alcool: șervețelele umede nu conțin alcool, iar gelurile de mâini au un procentaj de 50% alcool.

Dorinţa tuturor părinților este ca toți copiii să revină la școală, în condiții egale de siguranță sanitară și acces real la educație de calitate.

Împreună educăm și responsabilizăm generația tânără!

Hygienium stă în mâinile tale! Produsele dezinfectante Hygienium sunt avizate de Ministerul Sănătățiii și le puteți achiziționa de aici: https://lolliboni.com/produse/non-food/hygienium

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...