Breaking news:

Îngrijește-ți pielea corect după sezonul de vară cu Natur House

Pe timpul verii v-ați bucurat de soare, mare sau piscină, iar pielea v-a asigurat protecție împotriva razelor UV, a clorului din apă, sau a sărurilor din valurile mării, reușind să păstreze un grad normal de hidratare, precum și filmul de protecție intact prin crearea de celule și țesuturi noi.

Astfel, după perioada de vară, pielea necesită rehidatare şi pregătire pentru sezonul rece, deoarece consumul insuficient de apă, expunerea la soare (deşi folosim creme de protecţie), radiaţiile solare,  poluarea sau apa sărată deteriorează pielea şi o usucă, ducând în timp la îmbătrânirea ei prematură.

O îngrijire potrivită  a pielii este și mai importantă dacă avem o piele deosebit de sensibilă sau cu predispoziție la deshidratare și uscare.

Este bine să nu uităm nici de alimentaţia bogată în vitamine şi de hidratarea intensă.

De aceea, experţii Natur House vin în ajutorul dumneavoastră cu soluţiile şi produsele potrivite care să vă ajute pielea.

Vitaminele A,C şi E sunt deosebit de eficiente pentru regenerarea şi hrănirea pielii, acestea regăsindu-se în produsele Natur House Juvenki, Juventiv B sau Revitalive.

Datorită formulei care conține betacaroten, licopen, semințe de struguri roșii, magneziu și vitaminele C și E, crema, capsulele sau fiolele Juvenki oferă vitamine, minerale și antioxidanți cu rolul de energizare și prevenire a îmbătrânirii premature.

Pentru o protecție îndelungată a pielii, este necesar să folosiți produsul Fluicir de la Natur House care conţine lămâie şi afine, adică cantitate mare de viamina C şi resveratrol, un antioxidant puternic care luptă împotriva radicalilor liberi provocaţi de poluare şi radiaţii ultraviolete.

Un alt produse benefic pielii de la Natur House este Enerki, ce conţine propolis şi lăptişor de matca, iar noi știm despre produsele apicole că sunt foarte bogate în minerale şi vitamine.

 Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Toate consultațiile sunt gratuite.

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...