La Salon Babilon – Piele ciocolatie cu bronz organic

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  O piele ciocolatie și uniform bronzată, fără solar și fără să mergeți la plajă? Dacă sunteți însărcinată, dacă alăptați sau sunteți adepta unui stil de viață sănătos, atunci aveți toate motivele să alegeți bronzarea organică de la Salon Babilon. De altfel, e metoda ideală pentru a arăta „wau” la un eveniment!

  Readus în atenția clienților cu servicii diversificate de beauty și cu un desing nou și modern, Salonul Babilon vă propune alternativa bronzării cu zahăr (cum mai e numită bronzarea organică). Astfel, pe lângă bronzarea la solar cu o aparatură specială în oraș, la Salon Babilon puteți solicita și procedura organică prin care pielea capătă o frumoasă nuanță arămie și o tentă strălucitoare de admirat.

  Rapidă, fără riscuri, cu efecte imediate și surprinzătoare, aceasta e bazată pe o substanță asemănătoare zahărului. Pulverizată pe piele, face minuni în 15 minute – doar atât durează o ședință propriu-zisă și uscarea soluției. Imediat, pielea începe să se coloreze în brun-auriu. În următoarele 8 ore, pe măsură ce soluția e absorbită de celulele de la suprafața pielii, nuanța se va accentua, fiind perfectă a doua zi după ședință.

  „Bronzarea la Babilon o realizăm cu o substanță de calitate, care în niciun caz nu va da pielii o culoare nereală, roșiatică. Nuanța rezultată diferă și în funcție de fototipul pielii, dar, în orice caz, va fi una cât mai aproape de bronzul frumos și natural. Va dura între 7 și 10 zile, dar îl puteți întreține mai mult mergând la solar sau la plajă”, explică managerul Babilon, Andreea Crucevschi.

  Procedura e recomandată pe orice tip de piele și, pentru un bronz perfect, trebuie să respectați doar câteva indicații: înainte de ședință nu aplicați deodorant, parfum sau alte creme pe piele, iar cu o zi înainte urmați o ședință de peeling.
  Bronzare cât mai plăcută la Salon Babilon!
  ___________________
  Salon Babilon, Strada Sf. Spiridon Nr. 2
  FB: Salon Babilon

  Foto: Bogdan Palenciuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img