Breaking news:

La Salon Babilon – Piele ciocolatie cu bronz organic

O piele ciocolatie și uniform bronzată, fără solar și fără să mergeți la plajă? Dacă sunteți însărcinată, dacă alăptați sau sunteți adepta unui stil de viață sănătos, atunci aveți toate motivele să alegeți bronzarea organică de la Salon Babilon. De altfel, e metoda ideală pentru a arăta „wau” la un eveniment!

Readus în atenția clienților cu servicii diversificate de beauty și cu un desing nou și modern, Salonul Babilon vă propune alternativa bronzării cu zahăr (cum mai e numită bronzarea organică). Astfel, pe lângă bronzarea la solar cu o aparatură specială în oraș, la Salon Babilon puteți solicita și procedura organică prin care pielea capătă o frumoasă nuanță arămie și o tentă strălucitoare de admirat.

Rapidă, fără riscuri, cu efecte imediate și surprinzătoare, aceasta e bazată pe o substanță asemănătoare zahărului. Pulverizată pe piele, face minuni în 15 minute – doar atât durează o ședință propriu-zisă și uscarea soluției. Imediat, pielea începe să se coloreze în brun-auriu. În următoarele 8 ore, pe măsură ce soluția e absorbită de celulele de la suprafața pielii, nuanța se va accentua, fiind perfectă a doua zi după ședință.

„Bronzarea la Babilon o realizăm cu o substanță de calitate, care în niciun caz nu va da pielii o culoare nereală, roșiatică. Nuanța rezultată diferă și în funcție de fototipul pielii, dar, în orice caz, va fi una cât mai aproape de bronzul frumos și natural. Va dura între 7 și 10 zile, dar îl puteți întreține mai mult mergând la solar sau la plajă”, explică managerul Babilon, Andreea Crucevschi.

Procedura e recomandată pe orice tip de piele și, pentru un bronz perfect, trebuie să respectați doar câteva indicații: înainte de ședință nu aplicați deodorant, parfum sau alte creme pe piele, iar cu o zi înainte urmați o ședință de peeling.
Bronzare cât mai plăcută la Salon Babilon!
___________________
Salon Babilon, Strada Sf. Spiridon Nr. 2
FB: Salon Babilon

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...