Breaking news:

Pentru ca totul să fie perfect – Trei apariții spectaculoase cu Maia Bijou

Nu e un secret pentru nici o femeie: prima impresie contează întodeauna, iar stilul personal și eleganța vin, de cele mai multe ori, din detaliile unei ținute.
Delicate, prețioase, șic, discrete sau opulente, unicat, din aur simplu sau însoțite de pietre prețioase, bijuteriile Maia Bijou sunt o alegere inspirată dacă apreciezi bunul gust, calitatea și rafinamentul accesoriilor feminine.
Bijuteriile Maia Bijou se potrivesc perfect o întâlnire de afaceri, la o petrecere sau la o întâlnire cu prietenii în oraș.

Ținuta office – Accesorii delicate cu pietre madre perla

Indiferent de domeniul în care lucrezi, trebuie să arăți profesionist în orice moment al zilei. Cu Maia Bijou îți poți etala eleganța, fără să epatezi!
În această ținută, cămașa albastră e accesorizată excelent cu brățări tenis, lucrate pe aur alb și galben, cu zirconii albastre. Brățările pot fi purtate toate împreună, în pereche sau câte una.
Finuț, versatil și ușor de asortat la orice ținută office, setul de cercei și colier, lucrat în aur de 14 karate, iese din anonimat prin modelele geometrice din sidef alb. Piesele de madre perla îți vor aminti de starea de bine asociată cu marea și soarele de pe o plajă frumoasă și îndepărtată.

Ținuta de seară – Set spectaculos din aur și cristale semiprețioase

Impresionante, opulente, clasice, discrete sau în orice stil ar fi, ținutele de seară sunt bine puse în evidență de bijuteriile de calitate, cum sunt cele de la Maia Bijou.
O apariție spectaculoasă poți avea purtând acest set din două piese, migălos și delicat lucrat pe aur roz în combinație cu puțin aur alb și cu pietre naturale: quarț roz și quarț fumuriu. Cu siguranță, nici tu și nici bijuteriile nu veți trece neobservate de cei din jur!

 

Ținuta casual – Set care îmbină perfect forma și culoarea pentru o ținută casual perfectă.

Pentru o ieșire în oraș, te simți bine în hainele casual, dar cum rămâne cu rafinamentul la care ții atât de mult? Cu Maia Bijou îți va fi ușor să îți etalezi eleganța în orice ținută.
Mult-îndrăgitele brațări tenis din aur și zirconii incolore nu lipsesc nici din această ținută. Alăturate unui ceas, ai un aer cu totul aparte!

Setul cercei-colier cu forme din triunghiuri de aur galben de 14 karate, cu două finisaje diferite pentru a pune în valoare modelul deosebit de fin, este fără-ndoială o declarație a bunului gust și a stilului tău desăvârșit!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...