Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

La Shopping City Galați, găsești acum cadoul perfect pentru oricine

Orice ocazie specială din viața celor dragi merită cadouri și bucurie pe măsură. E normal să îți dorești să oferi, de fiecare dată, daruri inspirate și potrivite. Află că acum, la Shopping City găsești soluția ideală pentru daruri perfecte, la orice ocazie: CARDUL CADOU. Astfel, începând cu data de 17 septembrie, Shopping City Galați lansează acest nou serviciu premium, cu nenumărate beneficii, pentru clienții săi. Cardul cadou reprezintă o soluție pe cât de simplă, și elegantă, pe atât de practică și de efect în oferirea cadoului perfect. Află și tu cum te poți bucura de beneficiile Cardului Cadou de la Shopping City Galați.

Oferă celor dragi libertatea alegerii și flexibilitatea de a opta pentru cadoul dorit. Astfel, ai siguranța că primesc, de fiecare dată, exact ceea ce își doresc.

Transformă provocarea de a găsi cadoul potrivit într-o reușită sigură cu Cardul Cadou de la Shopping City Galați
Găsești Cardul Cadou la Biroul de Informații al centrului comercial, de unde îl poți achiziționa prin plata cash sau cu cardul, și poți opta pentru varianta adaptată bugetului tău: 50, 100, 200 sau 300 RON.

Un singur card, o multitudine de opțiuni pentru cadoul dorit

Valabil în magazinele partenere, Cardul Cadou devine darul preferat, fie că e vorba de accesorii, îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, articole sportive sau cărți. Acesta poate fi utilizat în magazinele partenere din Shopping City Galați: TRIUMPH, BENVENUTI, BERSHKA, C&A, BOOKCITY, DEICHMANN, COLIN’S, INTERSPORT, BIGOTTI, HERVIS, NORIEL, NALA, PANDORA, PULL & BEAR, SMYK, STRADIVARIUS, Gift & Memories. B&B COLLECTION, BE IN TIME, KENDRA, KULTHO, SPLEND’OR, LA SCARPA, Mizar, OFFICE SHOES, Salofarm, SEVDA DIAMONDS, SEVDA IMPEX, ORSAY, CCC, Various Brands, Grid, Sport Vision, Buzz, Lee Cooper/Kenvelo/ Time out, Xpert Beauty , Profihairshop.

Surprize, premii și cât mai multe cadouri

Cu ocazia lansării noului Card Cadou, Shopping City Galați a pregătit și mai multe surprize și premii. Astfel, în perioada 17 – 19 septembrie, clienții care fac cumpărături de minimum 100 de lei și prezintă bonul la cornerul tematic din zona scărilor rulante, pot câștiga premii instant constând in cutii de bomboane sau carduri cadou în valoare de 20, 50, 100 sau 200 lei.
De asemenea, în perioada 17 – 18 septembrie, în intervalul orar 17.00 – 20.00, în zona Biroului de Informații al centrului comercial, va fi amenajat un set up cu un decor special, unde clienții se pot fotografia și primesc, pe loc, pozele gratuit.

O experiență de shopping cât mai plăcută și în siguranță

Totodată Shopping City Galați întreprinde în mod constant demersuri pentru respectarea și asigurarea tuturor normelor sanitare impuse de autorități, pentru ca tu să te bucuri, mereu, de o experiență de shopping cât mai plăcută și în siguranță.

Ce mai aștepți? Hai și tu la shopping cu spor și nu uita că acum ai la îndemână cea mai simplă, elegantă și sigură soluție pentru cadouri.

Oferă și tu bucuria cadoului dorit cu Cardul Cadou de la Shopping City!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...