Breaking news:

Descoperă efectele de slăbire, tonifiere și definire musculară cu noua tehnologie HI-EMT, de la salonul CANCUN

Desigur că și tu îți dorești un corp tonifiat, cu o musculatură definită în mod sănătos, însă te gândești cât efort fizic susținut și solicitant presupune acest lucru. Află că acum, datorită tehnologiei revoluționare HI-EMT, te poți bucura de toate aceste beneficii în doar câteva ședințe la salonul CANCUN. Descoperă și tu efectele de tonifiere și definire musculară ale tehnologiei HI-EMT de la salonul CANCUN și obține forma dorită a corpului tău, în timp scurt și fără efort.

Cum funcționează remarcabila tehnologie HI-EMT

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training) se traduce, efectiv, prin antrenament muscular electromagnetic de mare intensitate și reprezintă o tehnologie medicală utilizată cu un succes remarcabil în medicina estetică, dar și în urologie și ginecologie. Principiul tehnologiei HI-EMT îl reprezintă impulsurile electromagnetice de înaltă intensitate focalizate, iar secretul constă în faptul că direcționează aceste impulsuri de energie electromagnetică concentrată de mare intensitate către țesutul muscular, determinând contracții musculare supramaximale care activează considerabil mai multe fibre musculare decât s-ar obține prin activitate sportivă normală.

Tehnologia care lucrează pentru tine

Cu HI-EMT, tehnologia lucrează în locul tău. Astfel, câmpurile electromagnetice pătrund în corp și interacționează cu neuronii motori care ulterior provoacă contracții musculare supramaximale. Câmpul magnetic în schimbare rapidă induce curenți electromagnetici în țesut, unde polarizează membranele neuronale și guvernează unitățile motorii din mușchii țintă, provocând contracții concentrice. Astfel, în timpul tratamentului, mușchii sunt contractați la niveluri supramaximale și sunt obligați să se adapteze la astfel de condiții extreme.

Contracțiile supramaximale intensive sporesc eliberarea de epinefrina care declanșează un efect în cascadă, care conduce la lipoliza supramaximala în celulele grase.

Între timp, muschiul răspunde cu o remodelare profundă a structurii sale interioare, induce creșterea miofibrilelor (hipertrofie musculară) și creșterea fibrelor musculare (hiperplazie musculară). Procesul conduce la creșterea densității și volumului muscular. Aceste condiții extreme de contracție impun mușchiului să se adapteze și să dezvolte masă musculară pe zona tratată, în timp ce arde grăsimea.

Rezultate impresionante în timp scurt

Concret, rezultatele obținute în urma tratamentelor cu aparatul HI-EMT de la salonul CANCUN echivalează cu o activitate susținută de 6 luni de zile la sala de forță. Practic, poți obține un abdomen super tonifiat și fese definite cu doar câteva ședințe la salonul CANCUN (se recomandă un minimum de 4 ședințe pentru a înregistra rezultatele dorite, însă schema de tratament diferă în funcție de fiecare individ și de condiția fizică a fiecăruia. Specialiștii în remodelare corporală de la CANCUN te ajută să stabilești necesarul potrivit corpului tău în cadrul unei evaluări inițiale, odată cu prima ta vizită la salon).

Astfel, acum e posibil te bucuri de rezultate remarcabile în timp record:

  • Diminuarea considerabilă a stratului adipos
  • Definire accentuată și evidentă a mușchilor
  • Sporirea masei musculare
  • Tonifierea musculaturii în zonele aplicate, dar și și în zonele adiacente
  • Accelerarea ratei metabolice (numărul de calorii arse de organismul tău)

Soluții dedicate pentru situații specifice

În plus, tehnologia HI-EMT disponibilă la salonul CANCUN este o metodă de slăbire în centimetri, sigură și non-invazivă, ce are eficiență deosebită și în recuperarea și reabilitarea musculară, inclusiv în cazurile de diastază abdominală sau al persoanelor care se confruntă cu dureri de spate sau cele cu musculatură pelviană nedezvoltată și care nu pot efectua exerciții fizice.

Totodată, tehnologia HI-EMT se remarcă prin creșterea performanței sportive, datorită faptului că dezvoltă efecte mult mai rapide și eficiente asupra grupelor musculare lucrate, în special “core muscles”.

Cei care accesează tehnologia HI-EMT beneficiază de un tonus și o vitalitate crescute ale organismului, la nivel general.

 

Nu în ultimul rând, unul dintre numeroasele motive pentru care HI-EMT se bucură de succes și capătă tot mai multă popularitate în rândul utilizatorilor este faptul că implică o procedură rapidă (care nu durează mai mult de 30 de minute), este sigură, nu înregistrează efecte adverse, nu doare și nu necesită timp de recuperare. Astfel, la salonul CANCUN, în doar câteva ședințe de tratament, poți obține rezultate impresionante ce echivalează cu 6 luni de antrenamente constante în sala de fitness.

 

E timpul să te bucuri și tu de tehnologia inovatoare HI-EMT, care arde grăsimea și îți tonifiază corpul, iar pentru a-ți atinge obiectivele află detalii și programează-te la salonul CANCUN, unde specialiștii în remodelare corporală te vor consilia și te vor ajuta să alegi un plan de tratament adaptat obiectivelor și nevoilor tale specifice. Sună acum la telefon 0741 133 104 și rezervă-ți tratamentul special cu tehnologia HI-EMT!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...