Breaking news:

La Traian Park țesem fire de magie la nunta ta

E unic, e momentul tău, când te bucuri de devenirea ta în cuplu și petreci această clipă memorabilă alături de toți cei dragi ție. Și e firesc să îți dorești ca totul să fie desăvârșit! Și noi ne dorim același lucru pentru tine și tocmai de aceea, la Traian Park, am pregătit un cadru feeric în care tu să petreci momentele însemnate din viața ta, exact așa cum îți dorești.

Când magia devine reală!

Pentru că este posibil! Pentru că experiența ne-a dovedit cât de important este să ai curajul să pășești mereu cu un pas mai înainte, să îndrăznești mai mult, să vrei mai mult și să oferi mai mult! Și în acest sezon, la Traian Park, am implementat un concept inovator și un decor nou, care cu siguranță nu poate decât să impresioneze, pentru a recompune de fiecare dată amintirile perfecte ale evenimentului tău.

Design exclusiv pentru momentele tale pline de fast și grandoare

Lasă-te învăluit de strălucirea și splendoarea imenselor candelabre de flori care vor transforma nunta sau evenimentul tău într-o adevărată feerie de lumină, tocmai pentru a pune în valoare fericirea clipei și a marca momentul tău prin fast și grandoare.

Cele patru corturi de la Traian Park se vor adapta cu ușurință evenimentelor tale, indiferent de capacitatea de care ai nevoie. Există inclusiv posibilitatea de a uni doua dintre ele pentru a cumula o capacitate de până la 500—600 de persoane. Totodată, toate corturile sunt dotate cu condiții optime de climatizare potrivite oricărui anotimp, deci poți alege orice perioadă dorești pentru evenimentul tău.

Meniu special adaptat pentru fiecare eveniment

Pentru că știm că fiecare eveniment este special și diferit, precum cei pe care îi celebrează, bucătarii de la Traian Park adaptează opțiunile culinare ale meniului pentru a se potrivi întocmai stilului și specificului acestuia.

Mereu o surpriză în plus pentru tine

Poate nu știi, însă la Traian Park avem o tradiție de a aduce mereu o surpriză fiecărui client. În acest sezon, fiecare eveniment este încununat de un superb foc de artificii oferit din partea noastră. Iar fiecare nou eveniment la Traian Park îți va aduce mereu o altă surpriză.

Recomandări și reduceri speciale de la toți colaboratorii noștri

Știm cât de laborioasă și dificilă poate fi organizarea unei nunți sau a unui eveniment, cu toate aspectele implicate. Așa că la Traian Park beneficiezi de cele mai bune recomandări cu privire la serviciile conexe necesare evenimentului tău, la care poți să apelezi cu încredere și chiar să primești discounturi speciale de la colaboratorii noștri.

Alege magia evenimentul tău, la Traian Park!

Suntem mândri de fiecare eveniment reușit pe care l-am găzduit și care ne recomandă mai departe. Și am învățat să redefinim permanent nota distinctivă ce face fiecare eveniment unic, prin calitate și servicii exclusiviste. Alege și tu să aduci magia evenimentul tău, la Traian Park!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...