Breaking news:

Leontina’s Events – cum prind evenimentele suflet

Cu toții dorim evenimente memorabile care să marcheze clipele și ocaziile deosebite din viața noastră. De aceea, este cu atât mai important să găsim tipul de locație, stilul, accesoriile și toate elementele necesare unui eveniment care să întrunească cerințele noastre și să răspundă așteptărilor pe care le avem.

Leontina’s Events – cum prind evenimentele suflet

Experiența a demonstrat și confirmă în continuare faptul că evenimentele au mai mult suflet atunci când sunt organizate cu dăruire și pasiune. Întocmai ca la Leontina’s Events, unde fiecare eveniment ia naștere din pasiune și se conturează cu maximă dăruire pentru fiecare client în parte. Tocmai pentru că Leontina’s Events nu este despre rețete predefinite sau soluții standard, ci mai degrabă despre intuiție, adaptare și integrare a stilului definitoriu al fiecărui client într-un eveniment unic, special, care să îl reprezinte întru totul și pe deplin, sub toate aspectele.

Soluții complete pentru evenimentul tău unic

Leontina’s Events înseamnă o soluție completă ce transpune în realitate evenimentul tău de la invitații, decor, stil, alegere cromatică, buchete, flori și aranjamente specifice, candy bar, arcade, panou foto, baloane și alte elemente de decor, limuzină, fântână de ciocolată, până la alegerea locației, stabilirea meniului, servicii hostess, simulări și orice altceva mai este nevoie pentru a transforma evenimentul tău într-o reușită. Totul se bazează pe o implicare activă, pe consiliere permanentă și pe recomandări personalizate, menite să traseze traiectoria evenimentului tău în direcția dorită de tine. Leontina’s Events știe cum trebuie să simți și să transpui în alegeri specificul fiecărui client pentru a ajunge la organizarea evenimentului dorit.

Ce nu există, se creează!

Tocmai din aceste considerente, un alt principiu definitoriu la Leontina’s Events este acela că ce nu există, se creează! Aici, soluțiile care nu au fost inventate sau folosite încă, găsesc o cale de a prinde viață.

Recomandarea sezonului de la Leontina’s Events

Pentru că fiecare își dorește un eveniment special, indiferent de specificul acestuia (nuntă, botez, corporate, aniversare etc.), e important să existe mereu noutăți și elemente exclusiviste care să adauge un plus de farmec și emoție fiecărei ocazii.
În acest sezon, recomandarea Leontina’s Events este ringul de stele, o scenă modulară care se aplică peste scena locației unde se desfășoară evenimentul și care creează un efect aparte, spre încântarea tuturor participanților.

Lasă-te impresionat de puterea de a crea evenimentul perfect pentru tine alături de Leontina’s Events!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Despre reușită, prin puterea educației și forța învățării active, cu Victoria Yildirir

Cum se împletesc cu succes rolurile de antreprenor, mamă,...

Vara asta la Beluga Pool – un motiv în plus să te bucuri de soare!

Prognoza meteo din vara aceasta se anunță a fi...

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...