Breaking news:

One Beauty Clinic – frumusețe la superlativ!

One Beauty Clinic - soluții inovative și rapide One Beauty...

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

L’Atelier BEAUTY – o întâlnire cu primăvara!

- reclama -spot_img
0
(0)

O oază de relaxare și frumos

Miroase a primăvară, iar anotimpul renașterii îmbie la frumusețe, poftă de viață și magie. Există în Galați un salon de beauty care combină aceste concepte, în avantajul și spre bucuria tuturor femeilor care își doresc o schimbare în bine: L’Atelier BEAUTY, situat la etajul complexului Potcoava de Aur din Galați. Un loc unde managerul Andrada Alexandra Giurgea face minuni, o oază de relaxare și frumos unde doamnele și domnișoarele pot petrece clipe prețioase de relaxare și pot aduce primăvara în viața lor.

“Domeniul de beauty m-a atras încă din vremea adolescenței. Am absolvit Academia Elena Copaceanu, pe dermopigmentare, însă mi-am dorit să știu cât mai mult, așa că am mers mai departe la academii internaționale precum: PhiBrows Academy – Branko Babic, Swiss Color, AcademyS by Sviatoslav Otchenash. În prezent, realizez micropigmetare sprâncene, buze și eyeliner. Tehnici diferite de micropigmentare sprancene: powder effect intensiv/soft, micropigmentare fir cu fir cu aparat electric, micropigmentare hybrid, microblading. Astfel pot spune, fără să exagerez, că L’Atelier BEAUTY satisface orice dorință a clientelor în acest domeniu”, a precizat Andrada Alexandra Giurgea.

Pigmenți autorizați de REACH & ECHA

Un detaliu foarte important: Andrada lucrează cu pigmenții Swiss Color de mai bine de 3 ani, iar aceștia sunt autorizați de REACH & ECHA. Ce înseamnă acest lucru? Pigmenții Swiss Color sunt printre cei mai siguri de pe piață, iar produsele nu sunt testate pe animale. Noua reglementare REACH (registration, evaluation, authorization and restrictions of chemicals), intrată în vigoare de la 1 ianuarie 2022, interzice anumiți aditivi și alte ingrediente nenaturale care se regăsesc, în prezent, în pigmenți.

 

Ce alte servicii mai oferă L’Atelier BEAUTY?

Tratamente cosmetice, mezoterapie cu micro-ace, Plasma Pen, ședințe de make-up profesional, extensii de gene, servicii de îngrijire a unghiilor, inclusiv cu gel, masaj de relaxare, anticelulitic (ventuze și bețe de bambus) și împachetări corporale dar și servicii de îndepărtare a tatuajelor.

Calitate, profesionalism și seriozitate

“Mi-am dorit să creez un loc armonios, în care orice femeie să se simtă minunat! Planul îl aveam de mai bine de cinci ani, dar abia în 2021 s-a materializat. Am adus în Galați L’Atelier BEAUTY, un concept bazat pe calitate, profesionalism și seriozitate, un salon cu o atmosferă intimă și primitoare, care îmbie la relaxare și răsfăț,” a explicat Andrada.

Cursuri unu-la-unu

În plus, Andrada realizează la salon și cursuri unu-la-unu pentru cosmeticienele care doresc să se pună la punct cu ultimele tendințe în materie de micropigmentare: fire subțiri, cât mai aproape de natural și tehnica powder cât mai soft, cu pixeli. Pe lângă teorie, cursantele au posibilitatea să facă practică pe piele sintetică, apoi pe modele. “Ideea de a face cursuri a venit din dorința mea de a oferi toate informațiile acumulate în anii de pregătire și altor fete pasionate de meserie”, a explicat Andrada.

Vă e dor de primăvară? Sunați la 0751 905277 și dați-vă o întâlnire la salonul L’Atelier BEAUTY!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Dacă îți place, e creată la EtigE Couture, în Galați!

EtigE Couture - croitorie și design Pentru cei care spun...

Al doilea restaurant NOODLZ deschis la Shopping City Galați

A doua locație NOODLZ A doua locație NOODLZ s-a deschis...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...