Brandul românesc de optică Lensa, prezent la Brăila Mall

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Lensa, una dintre cele mai apreciate rețele de magazine de ochelari, lentile de contact și servicii de optică medicală, face parte din lista Brăila Mall.

  Brand premium 100% românesc, Lensa oferă servicii de excepție în mai multe magazine de profil din România. Clientii vor găsi aici tehnologii de ultimă oră, personal cu înaltă pregătire și un portofoliu de branduri și furnizori de încredere, de renume internațional.

  Servicii premium de optică medicală

  Deschis din pasiune pentru domeniul opticii și dezvoltat cu dorința de a oferi o gamă completă de produse de îngrijire a vederii, Lensa se distinge și prin aparatura și tehnologia avansată de detectare a problemelor de vedere.

  Personalul dedicat vă așteaptă la un consult de specialitate înainte de alegerea dioptriilor și vă oferă cu încredere consiliere și informații complete despre tot ce ține de optica medicală.

  Nu în ultimul rând, vă va propune soluțiile adecvate de prevenție, protecție, corecție, ajutându-vă să alegeți ramele, lentilele de contact sau ochelarii de soare de care aveți nevoie. În baza prescripției medicale, beneficiați și de un serviciu integrat de montaj al lentilelor.

  Portofoliu vast de rame, lentile, ochelari de soare

  Pe lângă tehnologia necesară detectării problemele de vedere, la showroom-ul Lensa deschis la Brăila Mall găsiți și un portofoliu vast de produse care acoperă orice nevoie: peste 460 de modele de rame, zeci de lentile de ochelari personalizabile, o gamă variată de lentile de contact colorate și cu dioptrii și ochelari de soare, polarizați sau nu, proveniți numai din surse autorizate.

  Stocul Lensa este constant în creștere, fiind aduse noi produse, selecționate atent de la furnizori de încredere din întreaga lume. Printre aceștia se numără Fossil, Polaroid, Ray-Ban, Carrera, Vogue, Hugo Boss, Versace, Tommy Hilfiger etc., brandurile recunoscute internațional fiind din start o garanție a calității.

  Pentru Lensa, frumusețea stă în detalii: ochelarii de vedere pot face diferența de stil, ramele completând perfect fizionomia și accentuând personalitatea!

  Nu în ultimul rând, trebuie să știți că prețurile sunt competitive și puteți profita de oferte pe care doar o rețea mare precum Lensa, deschisă acum și la Brăila Mall, le poate oferi.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0