Le Marché – arta de a dărui

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)
  image1-2
  Corina COSOREANU
  Manager Le Marché

  Există în Galaţi un loc în care rafinamentul şi bunul gust sunt la ele acasă şi unde se pregătesc cadourile cu suflet. Mai ales acum, în prag de sărbători, vă invităm să treceți pragul boutique-ului Le Marché, situat pe strada Domnească, vis-a-vis de Winmart, locul celor care ţin cu orice preţ să se facă remarcaţi prin cadourile dăruite! Aici veți găsi tot ce trebuie pentru un cadou elegant, inedit, personal sau corporate: ceai şi cafea marca Taylors – furnizor al casei regale britanice – trufe şi praline belgiene, ciocolată artizanală cu foiţă de aur şi fructe uscate, sortimente de vinuri de Spania, Franța, Italia, Argentina sau Noua Zeelandă. Nu lipsesc trabucurile cubaneze, delicatese franţuzeşti, vinuri şi spumante de la celebra cramă moldovenească Chateau Vartely.

  “Vrem să arătăm că arta confecţionării unui cadou se poate cultiva şi la Galaţi.

  Din respect față de principiile noastre de business, indiferent de bugetul alocat, colecția Le Marché 2016 vă oferă alternativa unui cadou cu produse pentru a căror calitate nu există compromis”, a declarat Corina Cosoreanu, managerul boutique-ului.

  Pentru cei care iubesc produsele româneşti de top, Le Marché pune la dispoziţie vinuri de Măcin, băuturi din colecţia Minima Moralia de pe Domeniul Coroanei, licori premiate şi personalizate scoase de furnizorul Casei Regale a României sau vinurile bio de Sapata. La loc de cinste e ţuica românească autentică, simplă sau cu pară sau celebra dulceaţă de lapte, cu sare de mare, migdale şi vanilie, o delicatesă semnată Casa de pe Deal.  “Crearea fiecărui cadou este o adevărată provocare pentru că avem convingerea că armonia dintre formă și conținut are menirea de a spune o poveste despre gusturi irepetabile, despre calitate remarcabilă, despre rafinament și originalitate; o poveste delicioasă inspirată de cele peste 150 de sortimente de produse, foarte atent și riguros selecționate prin semnarea parteneriatelor cu producători din Franța, Anglia, Scoția, Italia, Germania, Belgia și Danemarca”, mai spune Corina. Vin sărbătorile: fiți unici și oferiți cadouri fine marca Le Marché!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img