Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Le Marché – arta de a dărui

image1-2
Corina COSOREANU
Manager Le Marché

Există în Galaţi un loc în care rafinamentul şi bunul gust sunt la ele acasă şi unde se pregătesc cadourile cu suflet. Mai ales acum, în prag de sărbători, vă invităm să treceți pragul boutique-ului Le Marché, situat pe strada Domnească, vis-a-vis de Winmart, locul celor care ţin cu orice preţ să se facă remarcaţi prin cadourile dăruite! Aici veți găsi tot ce trebuie pentru un cadou elegant, inedit, personal sau corporate: ceai şi cafea marca Taylors – furnizor al casei regale britanice – trufe şi praline belgiene, ciocolată artizanală cu foiţă de aur şi fructe uscate, sortimente de vinuri de Spania, Franța, Italia, Argentina sau Noua Zeelandă. Nu lipsesc trabucurile cubaneze, delicatese franţuzeşti, vinuri şi spumante de la celebra cramă moldovenească Chateau Vartely.

“Vrem să arătăm că arta confecţionării unui cadou se poate cultiva şi la Galaţi.

Din respect față de principiile noastre de business, indiferent de bugetul alocat, colecția Le Marché 2016 vă oferă alternativa unui cadou cu produse pentru a căror calitate nu există compromis”, a declarat Corina Cosoreanu, managerul boutique-ului.

Pentru cei care iubesc produsele româneşti de top, Le Marché pune la dispoziţie vinuri de Măcin, băuturi din colecţia Minima Moralia de pe Domeniul Coroanei, licori premiate şi personalizate scoase de furnizorul Casei Regale a României sau vinurile bio de Sapata. La loc de cinste e ţuica românească autentică, simplă sau cu pară sau celebra dulceaţă de lapte, cu sare de mare, migdale şi vanilie, o delicatesă semnată Casa de pe Deal.  “Crearea fiecărui cadou este o adevărată provocare pentru că avem convingerea că armonia dintre formă și conținut are menirea de a spune o poveste despre gusturi irepetabile, despre calitate remarcabilă, despre rafinament și originalitate; o poveste delicioasă inspirată de cele peste 150 de sortimente de produse, foarte atent și riguros selecționate prin semnarea parteneriatelor cu producători din Franța, Anglia, Scoția, Italia, Germania, Belgia și Danemarca”, mai spune Corina. Vin sărbătorile: fiți unici și oferiți cadouri fine marca Le Marché!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...