Breaking news:

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché – pentru cadouri de neuitat

Pentru cadouri speciale, personalizate, de neuitat, există, la Galați, Le Marché, situat în centru, pe strada Domnească, lângă Galeria de Artă. Le Marché este primul și momentan singurul boutique de acest tip din oraș, cu o experiență de 11 ani în pregătirea cadourilor corporate, locul perfect de unde până și Moș Crăciun se inspiră pentru darurile elegante de Sărbători, destinate companiilor, angajaților, partenerilor de afaceri, colaboratorilor sau prietenilor și celor dragi.

Le Marché a pregătit un catalog online

De anul acesta, pentru a vă ușura căutările, Le Marché a pregătit un catalog online, cu modele de cutii, lădițe și coșuri minunat aranjate, cu ajutorul cărora vă puteți arăta recunoștința față de cei dragi. Așa că, dacă doriți să fiți unici și în 2022, dați fuga la Le Marché pentru a vă alege cadoul perfect.

Cu Le Marché nu aveți cum să greșiți, pentru că aici găsiți peste 150 de produse unice în Galați, de la aperitive, dulciuri tradiționale de Crăciun ale brandurilor renumite, până la ceaiuri aromate, sortimente de cafea sau vinuri celebre.

Le Marché – pentru un Crăciun elegant

De anul acesta, Moșul s-a pregătit pentru colecția de Crăciun cu elegante cutii de catifea roșie, verde sau albastră, lădițe și cufere interesante, pentru a da o notă de rafinament Sărbătorilor ce bat la ușă.

De la fructe învelite în ciocolată, ceai şi cafea marca Taylors – furnizor al casei regale britanice – trufe cu whiskey în formă de brăduț și praline belgiene și franțuzești în ediție specială de Crăciun, ciocolată de toate felurile, sortimente de vinuri de colecție franțuzești sau românești, spumante, Armagnac, până la biscuiții cu caramel sărat, macarons și căsuțele din turtă dulce, toate vă așteaptă la Le Marché pentru a fi dăruite.

Tot aici găsiți celebra cafea artizanală marca Gheorghe Florescu sau Dolce Nera. În plus, printre produse puteți strecura și câte un suvenir, iar dacă persoanele la care vă gândiți nu consumă zahăr, le puteți îndulci cu produse din gama “sugar free”, prezente pe rafturile Le Marché.

Le Marché – calitate și originalitate

„Avem peste 150 de produse care nu se găsesc în altă parte în Galați, dar putem să aducem, la comandă, orice își dorește clientul pentru a-și personaliza cadoul. Acoperim un număr mare de comenzi, așa că firmele cu mulți angajați pot conta pe noi.

Ne păstrăm aceeași grijă pentru calitate și originalitate cu care ne-am obișnuit prietenii de mai bine de un deceniu”, spune Corina Cosoreanu, managerul acestui boutique, asistenta lui Moș Crăciun.

Comenzi la telefon: 0744 832 779

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...