Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

- reclama -spot_img
5
(2)

Le Marché – pentru cadouri de neuitat

Pentru cadouri speciale, personalizate, de neuitat, există, la Galați, Le Marché, situat în centru, pe strada Domnească, lângă Galeria de Artă. Le Marché este primul și momentan singurul boutique de acest tip din oraș, cu o experiență de 11 ani în pregătirea cadourilor corporate, locul perfect de unde până și Moș Crăciun se inspiră pentru darurile elegante de Sărbători, destinate companiilor, angajaților, partenerilor de afaceri, colaboratorilor sau prietenilor și celor dragi.

Le Marché a pregătit un catalog online

De anul acesta, pentru a vă ușura căutările, Le Marché a pregătit un catalog online, cu modele de cutii, lădițe și coșuri minunat aranjate, cu ajutorul cărora vă puteți arăta recunoștința față de cei dragi. Așa că, dacă doriți să fiți unici și în 2022, dați fuga la Le Marché pentru a vă alege cadoul perfect.

Cu Le Marché nu aveți cum să greșiți, pentru că aici găsiți peste 150 de produse unice în Galați, de la aperitive, dulciuri tradiționale de Crăciun ale brandurilor renumite, până la ceaiuri aromate, sortimente de cafea sau vinuri celebre.

Le Marché – pentru un Crăciun elegant

De anul acesta, Moșul s-a pregătit pentru colecția de Crăciun cu elegante cutii de catifea roșie, verde sau albastră, lădițe și cufere interesante, pentru a da o notă de rafinament Sărbătorilor ce bat la ușă.

De la fructe învelite în ciocolată, ceai şi cafea marca Taylors – furnizor al casei regale britanice – trufe cu whiskey în formă de brăduț și praline belgiene și franțuzești în ediție specială de Crăciun, ciocolată de toate felurile, sortimente de vinuri de colecție franțuzești sau românești, spumante, Armagnac, până la biscuiții cu caramel sărat, macarons și căsuțele din turtă dulce, toate vă așteaptă la Le Marché pentru a fi dăruite.

Tot aici găsiți celebra cafea artizanală marca Gheorghe Florescu sau Dolce Nera. În plus, printre produse puteți strecura și câte un suvenir, iar dacă persoanele la care vă gândiți nu consumă zahăr, le puteți îndulci cu produse din gama “sugar free”, prezente pe rafturile Le Marché.

Le Marché – calitate și originalitate

„Avem peste 150 de produse care nu se găsesc în altă parte în Galați, dar putem să aducem, la comandă, orice își dorește clientul pentru a-și personaliza cadoul. Acoperim un număr mare de comenzi, așa că firmele cu mulți angajați pot conta pe noi.

Ne păstrăm aceeași grijă pentru calitate și originalitate cu care ne-am obișnuit prietenii de mai bine de un deceniu”, spune Corina Cosoreanu, managerul acestui boutique, asistenta lui Moș Crăciun.

Comenzi la telefon: 0744 832 779

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...