Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Descoperă AC&CO, brandul preferat al bărbaților de succes, în noul magazin deschis la Brăila Mall

- reclama -spot_img
5
(3)

AC&CO – combinația de succes

Atunci când vrei să alegi între puterea spiritului modern și beneficiile incontestabile ale clasicului, cel mai bine este să optezi pentru AC&CO – combinația de succes între clasic și modern, perfectă pentru bărbatul actual și potrivită pentru orice ocazie. Brandul de top AC&CO, pe care îl găsești acum și în Brăila Mall, răspunde cu o largă gamă de colecții diferitelor stiluri și tendințe în modă.

AC&CO este o marcă ALTINYILDIZ CLASSİCS – ce beneficiază de o îndelungă tradiție în industria de textile, începând din anul 1952, și reprezintă locul unde bărbatul modern găsește toate ingredientele unei ținute care proiectează succesul, încrederea și determinarea, atributele clasice ale masculinității.

AC&CO – eleganță, personalitate și valoare

La AC&CO calitatea precedă, clasicul primează și tradiția confirmă, pentru ca, în final, bărbatul modern să se bucure de haine ce exprimă eleganță, personalitate și valoare cu fiecare produs pe care îl creează: de la ținute casual elegante, ideale pentru o zi la birou sau o după-amiază relaxată cu prietenii, costume din două sau trei piese pentru întâlnirile de afaceri care contează, la smoking-uri elegante pentru momente pline de fast și semnificație.

Nu lipsesc, desigur, nici accesoriile, potrivite pentru orice preferință, pentru un plus de stil și accente de personalitate.

AC&CO – două valori principale

Brandul AC&CO își întâlnește clienții cu cele două valori principale pe care le poartă în numele său. Prima este istoria adânc înrădăcinată a mărcii Altınyıldız, ce se remarcă prin calitatea ridicată a țesăturilor și superioritatea în design. A doua este eleganța Classics, construită pe acest trecut cu măiestria unui nivel ridicat de calitate, menținându-l mereu la zi.

AC&CO susține principul clasic, ce presupune să acționezi cu o linie care este întotdeauna valabilă, la care adaugă o notă modernă, rezultând îmbrăcămintea bărbătească actuală, cu colecții dezvoltate pentru fiecare zi, pentru fiecare etapă și pentru fiecare client.

Astfel, AC&CO aduce eleganța în top cu fiecare piesa pe care o produce, oferind, totodată, confort prin design-urile sale și reușește să ocupe un loc de frunte în rândul mărcilor din industria de îmbrăcăminte pentru bărbați.

AC&CO este de succes în toate privințele. Hai să te convingi și tu, la magazinul AC&CO, recent deschis la Brăila Mall.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 3

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...