Breaking news:

Liposucţia abdominală asistată cu laserul Eufoton, la Absolute Aestetics

Deşi în general starea noastră de sănătate este bună şi corpul este bine întreţinut, unii dintre noi pot avea un contur disproporţionat al corpului, din cauza depozitelor localizate de grăsime.

La unele femei, naşterea poate lăsa în urmă depozite de grăsime abdominală inestetică de care ele vor să scape cât mai repede.  Însă în cazul anumitor persoane, aceste depuneri de grăsime nu pot fi eliminate nici prin dietă sănătoasă, nici prin sport. Zonele predispuse la surplus reprezintă trăsături ereditare, iar liposucţia abdominală asistată laser de la Clinica Absolute Aestetics este o metodă sigură de îndepărtare a ţesutului nedorit.

Ce reprezintă de fapt liposucţia abdominală?

În termeni medicali, liposucţia abdominală  este caracterizată prin îndepărtarea ţesutului adipos şi a surplusului inestetic de grăsime de pe abdomen. La Absolute Aestetics acest procedeu se realizează prin intermediul laserului Eufoton, care oferă rezultate remarcabile în cel mai scurt timp. Procedura presupune topirea grăsimii inestetice din anumite zone ale corpului, în special de pe abdomen, eliminându-se aproximativ un kilogram de grăsime pe ședință. Intervenţia se face prin anestezie locală și durează în jur de o oră și jumătate. În cazul în care este nevoie, procedura se poate repeta.

În plus, întreg procesul de vindecare este rapid şi fără pic de urme la nivelul abdomenului. Puteţi obţine în acest fel un abdomen plat, lipsit de imperfecţiuni, cu ajutorul specialistului în liposucţie abdominală de la Absolut Aestetics.

Așadar, ca orice alt tip de intervenţie estetică, liposucţia abdominală este o procedură dedicată persoanelor care doresc să-şi remodeleze corpul în mod rapid, fără a mai trece printr-un întreg proces ce presupune eliminarea ţesutului adipos prin sport şi dietă. Totuşi, este bine ca după procedura de liposucţie abdominală să aveţi un stil de viaţă sănătos, în caz contrar rezultatele obţinute vor fi de scurtă durată, grăsimea abdominală putând să-şi facă simţită din nou prezenţa, mai repede decât v-aţi putea imagina.

Procedura de liposucție asistată laser se face pe toate zonele (abdomen inferior, abdomen superior, coapse, gambe, brațe sau spate). Recomandarea specialiștilor Absolute Aestetics este ca atunci când doriți să fie făcută pe diferite zone, intervalul să fie la aproximativ o lună, iar dacă vreți să fie executată pe aceeași zonă, intervalul să fie la un an.

Vă așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru dumneavoastră.

Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.

Ne găsiți și pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro

Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...