Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Liposucţia abdominală asistată cu laserul Eufoton, la Absolute Aestetics

Deşi în general starea noastră de sănătate este bună şi corpul este bine întreţinut, unii dintre noi pot avea un contur disproporţionat al corpului, din cauza depozitelor localizate de grăsime.

La unele femei, naşterea poate lăsa în urmă depozite de grăsime abdominală inestetică de care ele vor să scape cât mai repede.  Însă în cazul anumitor persoane, aceste depuneri de grăsime nu pot fi eliminate nici prin dietă sănătoasă, nici prin sport. Zonele predispuse la surplus reprezintă trăsături ereditare, iar liposucţia abdominală asistată laser de la Clinica Absolute Aestetics este o metodă sigură de îndepărtare a ţesutului nedorit.

Ce reprezintă de fapt liposucţia abdominală?

În termeni medicali, liposucţia abdominală  este caracterizată prin îndepărtarea ţesutului adipos şi a surplusului inestetic de grăsime de pe abdomen. La Absolute Aestetics acest procedeu se realizează prin intermediul laserului Eufoton, care oferă rezultate remarcabile în cel mai scurt timp. Procedura presupune topirea grăsimii inestetice din anumite zone ale corpului, în special de pe abdomen, eliminându-se aproximativ un kilogram de grăsime pe ședință. Intervenţia se face prin anestezie locală și durează în jur de o oră și jumătate. În cazul în care este nevoie, procedura se poate repeta.

În plus, întreg procesul de vindecare este rapid şi fără pic de urme la nivelul abdomenului. Puteţi obţine în acest fel un abdomen plat, lipsit de imperfecţiuni, cu ajutorul specialistului în liposucţie abdominală de la Absolut Aestetics.

Așadar, ca orice alt tip de intervenţie estetică, liposucţia abdominală este o procedură dedicată persoanelor care doresc să-şi remodeleze corpul în mod rapid, fără a mai trece printr-un întreg proces ce presupune eliminarea ţesutului adipos prin sport şi dietă. Totuşi, este bine ca după procedura de liposucţie abdominală să aveţi un stil de viaţă sănătos, în caz contrar rezultatele obţinute vor fi de scurtă durată, grăsimea abdominală putând să-şi facă simţită din nou prezenţa, mai repede decât v-aţi putea imagina.

Procedura de liposucție asistată laser se face pe toate zonele (abdomen inferior, abdomen superior, coapse, gambe, brațe sau spate). Recomandarea specialiștilor Absolute Aestetics este ca atunci când doriți să fie făcută pe diferite zone, intervalul să fie la aproximativ o lună, iar dacă vreți să fie executată pe aceeași zonă, intervalul să fie la un an.

Vă așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru dumneavoastră.

Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.

Ne găsiți și pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro

Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...