Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Liposucția bărbiei duble, la Clinica Absolute Aestetics

Pe măsura înaintării în vârstă sau datorită kilogramelor în plus, la nivelul gâtului putem suferi modificări care ne fac să părem mai bătrâni şi mai obosiţi decât suntem.

Specialiștii de la clinica Absolute Aestetics recomandă liposucţia “bărbiei duble” asistată laser, o opţiune ideală atât pentru femei cât şi pentru bărbaţii care au remarcat pierderea definirii liniei mandibulare şi a bărbiei datorită acumulării de grăsime.
Regiunea submandibulară anterioară şi laterală de obicei poate provoca un exces de grăsime şi totodată o laxitate a pielii. Legătura dintre regiunea inferioară a feţei marcată de linia mandibulara şi zona cervicală este bine din punct de vedere estetic să fie cât mai accentuată.

De cele mai multe ori regiunea gâtului este asociată cu regina egipteană Nefertiti care reprezintă un reper în chirurgia estetică în materie de perfecţiune a liniei mandibulei şi diferenţei între mandibula şi gât.

Candidaţii recomandați pentru procedura liposucţiei bărbiei duble sunt atât femeile cât și bărbaţii care prezintă o cantitate de grăsime sub piele în exces indiferent de tonusul pielii.

Este indicat ca pacienţii să fie într-o stare de sănătate bună, fără boli cronice decompensate şi fără un tratament specific administrat zilnic ce poate să producă reacţii adverse sau complicaţii.

Ce presupune liposucţia pentru bărbia dublă?

La Absolute Aestetics, liposucţia pentru bărbia dublă se efectuează în aproximativ acelaşi regim ca şi orice alt tip de liposucţie din alte zone, dar exista unele mici diferenţe.
Procedura liposucției cu laser constă în introducerea unei canule (cu diametrul 2 – 3 mm) cu fibră laser în ţesutul adipos şi agitarea acesteia înainte şi înapoi, pentru a dezmembra celulele şi a lichefia grăsimea, care mai apoi este drenată.

Datorită dimensiunilor mici ale canulei, procedură este minim invazivă, necesitând doar anestezie locală timp de aproximativ 30 de minute (procedura este facilă de cele mai multe ori deoarece regiunea este foarte redusă ca suprafaţă).

După stabilirea zonei printr-un desen, se infiltrează regiunea cu o soluţie specială care va facilita înlăturarea cât mai netraumatică a grăsimii. Se tratează astfel depozitele de grăsime localizate, care rezistă la dietă şi exerciţii fizice. De cele mai multe ori, tratamentul este compus dintr-o singură şedinţă, care poate dura între 45 şi 60 de minute, iar timp de cel puțin doi ani nu vor mai exista probleme la nivelul gușii.

Efecte pozitive și beneficii

Procedura este minim invazivă și mai puțin traumatică decât liposucția clasică și poate să trateze și zone cu contur și consistență neregulată. Recuperarea este rapidă, iar efectele nedorite postoperatorii vor fi reduse la minim.

Încălzirea susținută a tesuturilor din timpul tratamentului determină modificări benefice la nivelul ţesutului cutanat; încălzirea non-specifică a dermului și hipodermului îmbunătățește aspectul general al pielii, aceasta devenind mai fermă și mai netedă.

Un mare avantaj al metodei constă în formarea de colagen nou la nivelul pielii, asigurând astfel retracția acesteia. Se evită astfel efectul de ”piele lăsată”, iar disconfortul va fi minim (după trecerea efectului anesteziei rămâne o mică senzaţie de febră musculară).
Având în vedere că topirea grăsimii este mai omogenă, suprafaţa pielii în zona în care s-a făcut liposucţia este mai netedă.

Vă așteptăm pe Aleea Comerțului, Micro 19 (Complex Comercial ”Dunărea”) pentru a stabili împreună planul de tratament corect şi potrivit pentru dumneavoastră.

Programul Clinicii este de luni până vineri de la 15,00 la 19,00 și sâmbăta de la 9,00 la 12,00. Programări se pot face la telefon: Ginecologie: 0755 125 535 / Plastică și dermatologie 0787 592 088.

Ne găsiți și pe ginecologiegalati.ro sau chirurgie-plastica-galati.ro
Absolute Aestetics– Sănătate și frumusețe într-un singur loc!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...