Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Detoxifierea după vacanța de vară cu ajutorul nutriționistului Natur House

Vacanţa de vară a fost o perioadă foarte bună pentru a ne petrece timpul atât cu prietenii, şi familia, prilej de distracţie, mese îmbelşugate şi nu de puţine ori mici abuzuri alimentare. Dar excesele caracteristice acestor mese, de obicei prelungite şi cu conţinut ridicat în grăsimi, zahăr şi calorii, nu pot trece fără urmări.

De la kilogramele în plus la oboseala pe care o resimţim, totul ne indică faptul că trebuie să dăm răgaz trupului să se odihnească şi să se reintegreze armonios, că e momentul pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea este procesul natural de eliminare şi neutralizare a toxinelor din organism. Organismul uman are o capacitate naturală limitată de detoxifiere a toxinelor naturale, dieta de detoxifiere fiind utilă pentru a ajuta organele implicate în procesul de digestie şi curăţare a colonului.

În general curele de detoxifiere pot fi accelerate (de 2-3 zile ) sau pentru 1-2 săptămâni.
De asemenea, curățarea și detoxifierea organismului sunt extrem de utile pentru buna funcționare a organelor, și totodată este benefică în cazul în care dorim să slăbim.
După perioada de vară, o cură de detoxifiere va fi extrem de utilă și pentru a întări sistemul imunitar și a pregăti organismul pentru perioada rece.

Principiul este acela de a purifica corpul oferindu-i o pauză. Cura de detoxifiere este destinată pentru a purifica şi pentru a insufla o nouă energie.

Specialiştii Natur House știu că o detoxifiere completă, în adevăratul sens al cuvântului, nu înseamnă doar ”tradiționala” dietă/cură de slăbire.
Aceştia sunt convinși că detoxifierea presupune o abordare corectă și complexă a fiecăruia, astfel încât la finalul procedurilor să reveniți la cea mai bună formă fizică, mentală și emoțională.

Apelând la programele și produsele miraculoase de detoxifiere de la Natur House nu veți scăpa doar de ”kilogramele în plus”, ci veți reuși să vă așezați în punctul de start al îmbunătățirii sănătății și redobândirii stării de bine fizice și psihice odată cu începutul toamnei.

Produsele Natur House care vă vor ajuta la detoxifierea perfectă sunt următoarele:

– Fibroki Fibra, care este o sursă de fibre, ajutând organismul să aibă un tranzit normal, ceea ce va duce la curățarea colonului de toxine și totodată a organismului.

– Drenanat Plus fiole și Drenanat capsule care este diuretic și elimină reziduurile și toxinele din organism prin concentratul de soc, extractul de sarsaparilla, rozmarin și măghiran, coada calului, mesteacăn cu efect detoxifiant și remineralizant

– Sambuki syrop, care datorită conținutului său de soc este capabil să acționeze atât asupra reducerii lichidelor în exces cât și asupra digestiei, fiind deosebit de util pentru dietele controlate, care vizează scăderea în greutate.

– Levanat Tranzit conține tărâțe de psylium și prune uscate, iar datorită conținutului său de ingrediente care pot promova sănătatea și funcția intestinului, este deosebit de util pentru dietele controlate, care vizează purificarea și un stil de viaţă sănătos.

Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări. Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

Toate consultațiile sunt gratuite. Programările se fac la numerele de telefon 0751.339.206 sau 0786.925.747.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...