Breaking news:

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul și a ajuns să seteze un nou standard în domeniul cosmeticii, îngrijirii faciale și corporale la Galați. Este povestea Lorenei Pricopi, administrator al Lorraine’s Beauty Rituals Academy, o dovadă vie că atunci când vrei cu adevărat să te schimbi pe tine, schimbi și lumea din jurul tău.

Aventura în lumea specializărilor cosmetice a început, pentru Lorena, din încercarea de a găsi servicii profesionale de calitate. “Am pornit de la o nemulțumire. Am văzut că trebuie să mă descurc singură și am început să mă documentez. Am făcut cursuri de cosmetică, am testat tratamente, am participat la workshop-uri în toată țara. Am fost atât de pasionată de domeniu și am vrut să învăț atât de mult, încât am făcut fiecare specializare de trei, patru ori, cu traineri diferiți”, povestește Lorena. Cinci ani mai târziu, un perete de diplome certifică faptul că Lorena Pricopi face astăzi, la Galați, performanță în tratarea afecțiunilor tenului.

La sediul ei proaspăt inaugurat, Lorraine’s Beauty Rituals Academy, de pe strada Stadionului 4A, cei interesați pot beneficia de servicii profesionale în tratarea acneei, tratamente faciale, peeling chimic. Tot aici, există și un laser pentru epilare definitivă, cu 3 lungimi de undă și răcire de până la -15 grade, care garantează rezultate maxime cu un minim disconfort. Iar de curând, doamnele și domnișoarele pot beneficia și de ședințe de masaj de relaxare, într-o adevărată oază de liniște și verdeață. Programările se fac pe messenger sau pe whatsup, pentru că Lorena nu vrea să răpească din timpul clientelor vorbind la telefon. O dovadă de respect și profesionalism!

Și pentru că vrea să transmită mai departe toate cunoștințele dobândite, de un an de zile, Lorena a înființat și o Academie. Așa că la Lorraine’s Beauty Rituals Academy, vin acum cosmeticiene din toată țara pentru a participa la cursurile de inițiere în tratamente faciale, microneedling, peeling chimic, tratarea acneei și cosmetică. Iar Lorena invită deja la Galați și alți traineri experți în domeniu, care organizează Masterclass-uri.

“Secretul meu? Nu fac rabat de la calitate. Lucrez doar cu produse recomandate de medicul dermatolog Radu Pitulea. Îmi place foarte mult ce fac și nu am profitat niciodată de încrederea clientului, am încercat să mă ridic mereu la nivelul așteptărilor, ba chiar să le depășesc”, spune Lorena. Care are setate planuri mari pe 2023: o creștere frumoasă a Academiei sale, să aducă ceva îmbunătățiri industriei cosmetice locale, dar mai ales să își facă toate clientele fericite!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.6 / 5. voturi: 12

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...