Breaking news:

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin rafinament și eleganță, prin calitatea serviciilor și, nu în ultimul rând prin diversitatea și savoarea unui meniu excelent. Iar atunci când adaugi acestora o atmosferă distinsă, știi că ești în locul potrivit evenimentului tău: ești la Beluga Events!

Bineînțeles că acum, la final de an, când ocaziile de sărbătoare sporesc și cheful de petrecere e în toi, evenimentele tale își găsesc destinația la Beluga Events.

 

Oferind o capacitate de 250 de persoane, Beluga Events seduce prin excelența decorului și prin accentele de lux, dar nu rămâne, nicidecum mai prejos, când vine vorba de calitatea serviciilor incluse. Astfel, beneficiezi de o ofertă de pachete din care poți alege exact ceea ce este pe gustul tău, cu meniu personalizat – inclusiv variante vegane, torturi, insulă de fructe exotice și Open bar (la care te bucuri de consum nelimitat) de băuturi alcoolice și non-alcoolice. Totodată, poți opta pentru apetisantul Cheese Bar, ce include o multitudine de sortimente de brânzeturi, inclusiv vedeta „Scoici by Beluga”, o specialitate cu Parmezan și roșii Cherry, servite în cochilii, marca Beluga. Nelipsit este și deliciosul Candy Bar (cu bezele, mini-eclere, cupcakes, tarte și alte minunate delicatese), iar conceptul original de Limonade Bar, unde invitații se pot delecta cu arome fresh naturale, este, de asemenea, un must-have al unei petreceri reușite.

 

Și nu uita că alături de echipa Beluga, găsești, cu ușurință și încredere, variante optime în ce privește serviciile de cabină foto, decor de fum greu, dansuri specifice sau orice alte elemente speciale care dorești să îți completeze petrecerile.

Revelion încântător la Beluga Events

Iar petrecerea de Revelion de la Beluga Events se prefigurează a fi, fără îndoială, reușita de peste an, cu care îți dorești, desigur, să închei acest 2022 și să deschizi, cu fast și voie bună făgașul magic și plin de speranță al lui 2023.

Un regal al distracției și bucuriei, Revelionul 2023 de la Beluga Events, se remarcă prin muzica LIVE oferită de Kiazim Band din Constanța, o trupa de muzicieni profesioniști în spectacole de excepție, garantând reușita petrecerii, prin abordarea și combinarea diferitelor tipuri de muzică, dintr-un repertoriu bogat si variat. Atmosfera și distracția sunt completate de preparatele rafinate și delicioase, concepute și pregătite de un chef celebru, open bar all night long cu băuturi fine și apetisante, oferite de bartenderi profesionișți, dar și amintiri memorabile cu momentele tale preferate de distracție alături de prieteni, pe platforma video 360, plus multe alte inedite surprize.

Grăbește-te și rezervă-ți locul la petrecerea anului de la Beluga Events, la telefon 0772 271 636. Află detalii pe www.terra-hotel.com, pe pagina de Facebook: Terra Hotel&Beluga Events sau e-mail office@terraclinique-hotel.com

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...