Breaking news:

Machiaj 2019: Dacă eşti naturală, eşti în trend!

 

Photo credit: Razvan Bradut
Edit: Trasca Ionut

Ce? Ăştia ne vor naturale? Ei bine, da şi sunt nespus de fericită că, atât liniile machiajului de podium cât şi cel de toate zilele se îndreaptă spre natural şi diafan!

Pleoape? Excentric versus diafan

Machiajul ochilor în acest an ne dă posibilitatea să alegem între îndrăzneţ şi diafan. Fardul de pleoape va fi smarald, roz pal iar la polul opus, verde pastel sau glitter metalic.

Pentru un contur chic şi elegant al ochilor, recomand purtarea unor gene false diafane sau a extensiilor de gene semipermanente cât mai naturale şi un tus negru, opac şi rezistent pentru un look cat-eye classic sau în forme grafice şi exagerate.

Sprâncene? Stufoase şi naturale

Forma sprâncenelor continua linia naturală, cât mai puţin stilizata pentru care se pledează de câţiva ani buni. Un fard de sprâncene cu două tonuri mai deschis decât culoarea părului şi un gel de stilizare este suficient ca să creezi sprâncene de podium.

Ten: Cine nu iubeşte o piele radiantă şi bronzată?

Machiajul tenului va fi unul curat, care să radieze de prospeţime lucru care ne îndreaptă atenţia tot mai mult asupra îngrijirii şi hidratării pielii în mod constant.

Renunţăm la contouringul puternic şi îl vom aplica cât mai discret sau spre deloc şi putem folosi cu success pentru acest pas, bronzerul. Acesta este un trend uşor de iubit tocmai prin uşurinţa cu care îl putem realiza şi purta. Blush-ul este preferat în culoarea roz cât să aducă un plus aspectului hidratat, sănătos şi tânăr.

 

Buze? Şoc!

Dă-te cu cele mai tari culori din paleta de rujuri şi eşti în trend! Machiajul buzelor în acest an se îndepărtează tot mai mult de liniile perfecte, realizate cu ajutorul rujurilor mate şi se doreşte un aspect hidratat, plin , mai puţin conturat care să vină în completarea machiajului tenului.

Tendinţele ne dau libertatea să purtăm culori puternice pe buze precum maro, roşu sau burgundy dar aplicat neglijent care să lase impresia de buze muscate.

Urmăreşte-mă pe Facebook şi Instagram pentru mai multe informaţii şi nu uita, fii eleganta şi îndrăzneaţă!

Mihaela SAVA
Professional makeup artist
X-treme lashes stylist
Telefon: 0746 510 746
Facebook: Mihaela Sava Makeup Artist
Instagram: mihaela.savaa

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...