Vintage Pub, un colț de intimitate în Galați

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Există un loc în Galați unde relaxarea și voia bună sunt la ele acasă

  Situat pe Strada Frunzei, nr. 71 (prelungirea Brăilei), la etajul 1 al clădirii, Vintage Pub îşi propune să aducă în oraș eleganţa şi atmosfera plăcută, care să te atragă de la prima vizită.

  Un pub cochet, dar totodată intim și cald, unde te vei simți ca la tine acasă, avantajul fiind ca vei fi servit de prietenoasa echipă Vintage Pub, într-o manieră atentă și totodată discretă. Cu o ambianță plăcută și relaxantă, unde poți petrece o zi sau o seară liniștită alături de prieteni și de băutura preferată.

  Managerii de la Vintage Pub consideră că fiecare client este unic și special, iar acest lucru i-a motivat să impună și să mențină de acum înainte standarde ridicate de calitate, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului și adaptarea lui la bugetul clientului. Pentru că scopul principal este, ca aici să poată veni oricine își dorește să se deconecteze puțin din rutina cotidiană.

  Pe timpul săptămânii, poți servi o băutură de calitate din meniul pub-ului, cu tot felul de specialități. Meniul conține un sortiment variat de bauturi, cocktailuri originale, care vor fi la dispoziția gusturilor tale.

  Și asta nu e tot!

  La sfârșit de săptămână, distracția și atmosfera de petrecere își vor face loc la Vintage Pub, unde vor avea loc party-uri cu DJ cunoscuți, concerte, muzică LIVE și multe alte surprize, pe scurt, motive suficiente care să vă facă să veniţi la Vintage Pub pentru un weekend incendiar.

  Vintage Pub – un colț de intimitate într-un oraș care are nevoie de ceva diferit!
  Rezervări la telefon 0771431398 sau pe pagina de Facebook Vintage Pub Galați!

  Spălătorie auto, la parter

  La parterul locației Vintage Pub, se va deschide și o spălătorie auto, menită să ajute toți șoferii grăbiți care își doresc ca mașina lor să arate impecabil.

  Spălătoria Vintage Splash oferă servicii de calitate, fiind utilată cu echipamente moderne, pentru ca mașina ta să aibă parte de un răsfăț total într-un loc special, nou și cu servicii de calitate.

  La Vintage Splash șoferii pot opta pentru servicii de spălat auto interior și exterior și multe altele.

  Așadar, cât timp mașina ta este spălată, tu poți urca la etajul 1 pentru a servi o băutură de calitate la Vintage Pub, relaxându-te total.
  Ne găsiți pe Strada Frunzei, nr. 71 (prelungirea Brăilei), la numărul 0771431398 de telefon 0754 875 403 sau pe pagina de Facebook Vintage Splash!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img