Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

MACHIAJUL DE MIREASĂ ÎN 2018

Mireasa este întruchiparea frumuseții, eleganței și fineții, iar machiajul de mireasă te va  ajuta să consolidezi această imagine, dacă acesta va fi ales corect !

Machiajul de mireasă din 2018 se adaptează și el la noile tendințe în modă, remarcându-se prin accente și diversitate. Astfel, în funcție de fizionomie, cât și de stilul personal, mireasa din acest sezon poate opta atât pentru un machiaj clasic, care va fi mereu în topul tendințelor, cât și pentru un machiaj natural, inteligent conturat şi iluminat, machiaj tip cat eye cu accente metalice sau poate aborda celebrul smokey eye care o va scoate întotdeauna din anonimat.

Ce tip de machiaj ți se potrivește ?

Dacă stilul tău este unul clasic, cu siguranță vei opta pentru machiajul ochilor în formă clasică (degrade de la foarte deschis în colțul intern la închis în colțul extern al ochiului) și pentru culori precum bej, roz, mov, maro iar pentru buze vei putea alege nuanțe naturale de bej-roze, roz-somon.

Machiajul natural este destinat celor care nu obișnuiesc să se machieze zi de zi. Deși este simplu, te va face să strălucești, iar culorile deschise precum bej, roz-pal sau maro îți vor contura frumusețea naturală.

Stilul cat eye (ochi de pisica) este în mare vogă și în acest an. Dacă îți dorești un machiaj simplu dar cu efect glamour poți opta pentru un astfel de machiaj. Alege nuanțe metalizate pentru machiajul ochilor și culori precum argintiu, auriu, cupru și bronz și crom, iar la buze poți opta pentru orice tip de culoare, de la foarte natural, la culori foarte intense precum  roșu, roz-fucsia, marsala etc.

Smokey eyes este destinat femeilor puternice cu un aer misterios. Optează pentru nuanțe închise, dar calde (negru, maro închis, roz închis etc) în machiajul ochilor, iar pentru buze alege culori deschise în nuanțe naturale.

Nu uita că machiajul de mireasă trebuie să fie plăcut la vedere, dar și în fotografii, lejer dar rezistent și nu în ultimul rând să creeze un look care să te reprezinte.

Alina Drăgan, makeup artist

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...