Machiajul de mireasă – Tendințe 2019

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Pentru noul sezon din 2019 marii designeri și specialiștii în makeup au pus accent foarte mult pe aspectul unui look natural, strălucitor și sexy.
  Machiajul de mireasă din 2019 se adaptează și el la noile tendințe în modă, remarcându-se prin accente și diversitate.

  Astfel, în funcție de fizionomie, cât și de stilul personal, mireasa din acest sezon poate opta atât pentru un machiaj clasic, care va fi mereu în topul tendințelor, dar și pentru un machiaj natural, inteligent conturat și iluminat, machiaj tip cat eye cu accente metalice sau poate aborda celebrul smokey eye care o va scoate întotdeauna din anonimat.

  În topul preferințelor pentru machiajul de mireasă din noul sezon 2019 este un machiaj natural și luminos

  Tenul: se optează pentru un aspect natural și luminos, fără a fi încărcat inutil. Să nu uităm că la baza unui un machiaj frumos sta un aspect esențial – frumusețea și sănătatea tenului! De aceea curățarea şi hidratarea tenului înainte de marele eveniment este foarte importantă!

  Machiajul ochilor: se poate opta pentru culori precum bej, roz-pal, bronz, maro și o linie subțire de eyeliner maro sau negru pentru un efect mai intens şi elegant. Miresele mai îndrăznețe pot opta pentru un smokey eyes în nuanțe închise, dar calde precum negru, maro închis, roz închis etc.

  Pomeții: vor fi conturați în mod natural în nuanțe diafane de piersică sau roz-pal. Conturarea feței în contraste mari nu mai este în vogă, iar iluminarea tenului va fi una subtilă cu un aspect mai natural.

  Buzele: Buzele cu aspect Glossy sunt un MUST HAVE pentru noul sezon.

  Culorile vedetă sunt atât cele naturale precum bej-roze, piersică, dar și cele intense și foarte pigmentate precum corai, fucsia sau roșu – ferrari.
  Mireasa este întruchiparea frumuseții, elegantei și fineții, iar machiajul de mireasă te va ajuta să consolidezi această imagine, dacă acesta va fi ales corect !

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img