Breaking news:

Rochia mult visată e la Amarige pour toi

Cea mai frumoasă rochie de mireasă

Îți dorești să fii memorabilă? Vrei să strălucești în cea mai importantă zi din viața ta? Vrei să dai viață visului de a avea cea mai frumoasă rochie de mireasă?

Amarige pour toi

Vino la Amarige pour toi, să îți alegi ținuta care ți se potrivește din multitudinea de rochii deosebite, aduse, special, pentru tine din Rusia și Ucraina. La Amarige pour toi te așteaptă să le probezi rochii speciale, desprinse parcă din povești. Sunt rochii în tendințe, vaporoase, spectaculoase, brodate manual, decorate cu cristale Swarovsky, perle sau paiete, la care poți accesoriza tiare, coronițe, voaluri şi bijuterii după pofta inimii.

Tot aici vei găsi mănuși sau cape, pălării și voalete. “Anul acesta se poartă rochia A-line, în culori capuccino, rose, bleu, ivory sau piersică. Avem rochii interesante, vaporoase, cu tul cu sclipici pe dedesubt, care se pot ajusta, tot la noi, după probă, pentru ca mireasa să arate impecabil.

Ținute la comandă

Ținutele noastre sunt aduse din străinătate și se mai găsesc doar în magazinul Oksana Mukha din București. Foarte important, în extra-sezon avem reduceri consistente”, spune Olimpia Tudorancea, administratorul Amarige pour toi. La magazinul din Galați, pe strada Nicolae Bălcescu, găsești ținute pentru domnișoarele de onoare sau pentru copii care participă la ceremonie. Se pot face, la comandă, rochițe pentru fetițe, în ton cu rochia de mireasă sau alte accesorii.

Poți închiria o ținută de ocazie

Și asta nu e tot! Vrei să porți o ținută spectaculoasă, dar te gândești că după eveniment rochia va sta uitată în şifonier? Amarige pour toi oferă posibilitatea închirierii ținutelor de ocazie. Așa că dă o fugă la Amarige pour toi și încearcă una din rochiile aduse tocmai din America. Te asigur că nu vei regreta!

Ținutele de ocazie de aici, disponibile și pe pagina de facebook a magazinului, sunt pentru toate gusturile și îți vor tăia respirația. Vei putea ieși în evidență, fără să cheltuiești prea mult și fără să rămâi dezamăgită. Amarige pour toi – în Galați, pe strada Nicolae Bălcescu, la nr. 13. Comenzi și alte informații la telefon 0743 608 655 sau pe pagina de facebook Amarige pour toi.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...