Magia darurilor perfecte începe la Teilor – Brăila Mall

  ai citit...?

  Premieră: Operații de cataractă, la Terra Clinique Galați

  Serviciile la standarde europene de la clinica gălățeană Terra...

  ”Pădurea cu povești” de la Teatrul ”Gulliver”

  ”Pădurea cu povești” un spectacol special de Crăciun la...

  One Beauty Clinic – totul pentru frumusețe!

  “Ca să reușești, trebuie să crești permanent, să cauți...

  Dăruiește strălucire desăvârșită cu bijuteriile Teilor

  - Advertisement -

  Iarna e timp magic de poveste, e anotimpul emoțiilor și al dorințelor împlinite. Și pentru că acum, mai mult decât oricând, îți dorești să dai viață emoțiilor tale prin cadouri alese, dăruiește strălucire desăvârșită cu bijuteriile Teilor. Grațioase, elegante și prețioase, bijuteriile Teilor spun povești dincolo de timp, fiind o mărturie a autenticității și originalității aduse la rang de artă. Descoperă și tu magia darurilor perfecte de la Teilor din Brăila Mall cu recomandările de top ale acestui sezon:

  Colier din aur alb de 18K cu diamante de 8.15ct  – Impresionează prin reinterpretarea modernă a clasicului colier. Alege o bijuterie cu adevărat specială, misterioasă și senzuală. Se potrivește de minune unei ținute elegante, dar poate fi adaptat, cu versatilitate, diferitelor stiluri și momente ale zilei.

  Cercei aur alb 18k – accesoriul perfect pentru petrecerea de final de an și momentele încântătoare ale sărbătorilor. Se remarcă prin originalitate și felul în care complimentează și pun în valoare orice ocazie specială.

  Întruchipând unicitatea și puterea unei declarații de dragoste, inelul de logodnă din aur alb de 18K cu 101 diamante seduce prin rafinament și eleganță. Constituie un veritabil omagiu adus iubirii care se transpune într-o bijuterie atemporală.

   

  La magazinul Teilor din Brăila Mall, preferințele devin inspirație pentru colecții unice și impresionante. Iar bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Creează cu Teilor amintiri prețioase, purtate cu drag și apreciere în fiecare zi.

  Foto principală: Giuliano Coman

  - reclama -spot_img
  - reclama -