Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Magia poveștilor de iarnă începe la Extreme FlorEvents

La Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat

Când iarna își pregătește clinchetele fermecate de sărbătoare, știi că la Extreme FlorEvents e timpul pentru sezonul preferat. E vremea magiei ce preschimbă totul în experiențele memorabile pe care abia le aștepți.

Extreme FlorEvents este făgașul creativ unde poveștile feerice ale iernii se transformă în decorațiuni și aranjamente tematice de sărbătoare. De fapt, fiecare ansamblu decorativ creat la atelierul de magie Extreme FlorEvents e o poveste plăsmuită cu deosebită migală, dibăcie, talent, pricepere și minuțiozitate.

Făurite din elemente naturale, acestea poartă pecetea specificului de sezon, dar beneficiază și de o durată de viață mai îndelungată, reușind să te bucure și să te încânte pentru mai mult timp.

Contopiri magice de elemente naturale și podoabe prețioase

Conurile de brad, molid sau pin sunt combinate inspirat cu elemente organice precum crenguțe, frunze, flori și fructe uscate; anasonul se numără printre preferatele de sezon, conferind, deopotrivă, un plus de aromă compozițiilor de poveste.

Toate se contopesc în stil epic cu figurine drăgălașe din ceramică, lumânări de felurite forme și culori, dantele suave, perluțe și luminițe ce aprind sufletul, fundițe texturate în fel și chip sau globulețe jucăușe din sticlă.

Prin priceperea și profesionalismul designerilor floriști de la ExtremeFlorEvents, prin energia creatoare care izvorăște din bucuria de a dărui, fiecare poveste capătă har și se transfigurează în emoție și simțire. Desăvârșite cu pasiune și iscusință, creațiile handmade de la Extrem Flor Events sunt măsura poveștilor tale cele mai dragi, pentru cei mai dragi.

Sărbătorile sunt, desigur, un prilej în plus de bucurie, însă la Extreme FlorEvents e mereu rost de experiențe creative desăvârșite și pline de farmec. Iar cele mai frumoase și memorabile povești se scriu împreună.

Extreme FlorEvents mulțumește celor ce îi împărtășesc magia unică și rămâne întotdeauna aproape de toți cei dornici de frumos, de cei ce prețuiesc puterea inegalabilă a florilor și îndrăznesc să depășească limitele convenționalului.

LA MULȚI ANI de povești magice!

Extreme FlorEvents este promotor al calității și al standardelor ridicate, gata și în noul an să răspundă provocărilor estetice creative pentru cei ce bucură și se bucură, cu creații exclusiviste și originale, ce transcend limitele imaginației și întrupează cu preaplin de inspirație și măiestrie mesaje de suflet, pentru suflet.

Continuă să fii parte din povestea fără seamăn Extreme FlorEvents!

Hai să descoperi și tu atelierul de magie creatoare din Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau află detalii la telefon: 0745.530.190 sau 0336.114.219.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 84

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...