Breaking news:

Royal Pizza – All you need is love and … pizza!

Royal Pizza- o afacere de familie

Royal Pizza este o afacere de familie a doi îndrăgostiți de mare și călătorii, absolvenți ai Universității Maritime din Constanța, care și-au găsit chemarea pe uscat, la Galați, aproape de Dunăre.

O afacere cu pizza, demarată în 2014, care acum s-a materializat într-un spațiu propriu, mai mare, aflat în Micro 17, lângă Atlantic (pe strada Brașov, la nr. 82), care dispune și de un restaurant elegant, simplu, primitor si cu bun gust, ideal pentru petreceri intime, aniversări ale celor dragi, întâlniri cu cei mai buni prieteni sau mese de afaceri.

Royal Pizza s-a remarcat pe piața gălățeană încă din 2015, când a fost lider pe livrare, poziție pe care o menține și în prezent, restaurantul având cea mai mare flotă de mașini.

Peste 35 de sortimente de pizza

Din meniu, atât pentru servirea în local, cât și pentru livrarea la domiciliu, puteți alege din peste 35 de sortimente de pizza, preparate la cuptorul cu lemne. Rețetele sunt cele cunoscute, cu care echipa Royal v-a obișnuit deja, iar oferta este de 1+1 la toate variantele! Mai nou, Royal a pus la cale un mic truc pentru cei care mănâncă tot din farfurie: marginile pot fi umplute, la cerere, cu mozzarella sau cremă de brânză Philadelphia.

Royal Pizza – meniuri delicioase

Tot la Royal Pizza, puteți comanda meniuri delicioase: inele de ceapă sau cașcaval cu sos picant, burgeri, chicken fingers, buzdugane (copănele pane) cu cartofi prăjiți, aripioare pane sau barbecue, cârnăciori ori șaorma la farfurie. Amatorii de salate au de ales între salata Caesar, Grecească, cu ton, salată cu șnițel sau Primavera. Iar dacă vă e poftă de ceva dulce, puteți savura o porție de papanași gustoși.

În restaurant se servește meniul zilei

Încă o noutate: din decembrie, în restaurant se servește meniul zilei, de luni până vineri, în intervalul 11:00-17:00. Practic, cu 28 de lei vă puteți “construi” prânzul perfect: la felul I optați pentru ciorba de pui sau vită, iar la felul II pentru una din variantele de carne (aripioare pane picante sau barbecue, chicken fingers, copănele, cârnăciori), cu garnitura potrivită (orez, paste cu sos roșu, cartofi prăjiți). Toate sunt preparate din ingrediente proaspete, atent selecționate, iar sosurile sunt făcute în restaurant.

Dacă aveți nevoie, pentru o petrecere acasă, de platouri mai mari, la Royal Pizza veți găsi, doar la livrare, Platou burgeri, Platou grill, Platou Crispy sau Platou cu sandwich-uri, bune de te lingi pe degete! Copiii musai să încerce una din cele patru variante de Bucket-uri cu chicken fingers, aripioare pane, copanele, însoțite de cartofi prăjiți și sosuri.

Căutați un loc intim și elegant în care să petreceți o seară deosebită și liniștită, cu meniu variat, muzică în surdină și servire ireproșabilă? Intrați pe http://www.royal-pizza.ro/ și faceți o rezervare la 0751/706 706. Pentru livrări, sunați la 0743/703 703!

Pentru că Royal Pizza știe ce vă place! Din 2014!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.9 / 5. voturi: 83

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...