Breaking news:

Maia Bijou: Bijuterii alese pentru o viață (P)

Inelul de logodnă și verighetele nu sunt bijuterii obișnuite, ci marchează un nou început al vieții în doi. Tocmai de aceea, trebuie să însumeze o serie de caracteristici: durabilitate, compatibilitate, personalitate și unicitate.

O alegere specială: inelul de logodnă

Inelul de logodnă e prima piesă prin care doi oameni arată că aleg să se dăruiască unul altuia, înainte de a se căsători. Conștienți de acest aspect, consilierii Maia Bijou își ghidează cu atenție clienții în procesul atât de special al alegerii inelului. Astfel, se clădește și o relație specială în care clientul este incurajat să adreseze, sincer, orice întrebare: Cât ar putea costa inelul de logodnă? Ar trebui să fie cu pietre prețioase sau nu? Ce culoare să aibă metalul prețios? Pietrele colorate aduc ghinion? etc.

Fiecare răspuns depinde de preferințe, de personalitate, de bugetul disponibil. Dacă analizăm însă cercetările de piață, aflăm că, în general, domnii investesc între 1,5-2 salarii în achiziția unui inel și că, cel mai des, inelul are diamant, iar metalul prețios este de 14 kt sau 18 kt.

Selecția de inele de logodnă cu pietre pretioase din magazinele Maia Bijou cuprinde de la modele clasice până la cele îndrăznețe, cu un design atipic, aduse din ateliere renumite de bijuterii din întrega lume.

Verighete personalizate prin gravare

Pasul firesc, următor, este alegerea verighetelor. Trebuie să știți că Maia Bijou are o experiență de peste 20 ani în consiliere și a vândut mii de perechi de verighete.

„Suntem încântați că putem oferi clienților posibilitatea de a alege de la culoarea aurului, lățimea, puritatea aurului, profilul verighetei, montarea de pietre prețioase sau nu și până la gravarea de mesaje pe acestea. Lista poate continua cu o serie de modificări pe care clienții le pot solicita, astfel încât produsul rezultat să fie cât mai aproape de preferințele și unicitatea cuplului. Ne place să le spunem clienților noștri că au la dispozitie un atelier unde putem crea o bijuterie după propriile dorințe”, declară reprezentanții Maia Bijou.

De altfel, în magazinele Maia Bijou veți găsi un număr impresionant de mostre de verighete. Bazându-vă și pe experiența și dedicarea consilierilor Maia Bijou, veți face, fără îndoială, alegerea cea mai bună pentru simbolul iubirii voastre unice.

Află mai multe pe www.maiabijou.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...