Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Maia Bijou: Bijuterii alese pentru o viață (P)

Inelul de logodnă și verighetele nu sunt bijuterii obișnuite, ci marchează un nou început al vieții în doi. Tocmai de aceea, trebuie să însumeze o serie de caracteristici: durabilitate, compatibilitate, personalitate și unicitate.

O alegere specială: inelul de logodnă

Inelul de logodnă e prima piesă prin care doi oameni arată că aleg să se dăruiască unul altuia, înainte de a se căsători. Conștienți de acest aspect, consilierii Maia Bijou își ghidează cu atenție clienții în procesul atât de special al alegerii inelului. Astfel, se clădește și o relație specială în care clientul este incurajat să adreseze, sincer, orice întrebare: Cât ar putea costa inelul de logodnă? Ar trebui să fie cu pietre prețioase sau nu? Ce culoare să aibă metalul prețios? Pietrele colorate aduc ghinion? etc.

Fiecare răspuns depinde de preferințe, de personalitate, de bugetul disponibil. Dacă analizăm însă cercetările de piață, aflăm că, în general, domnii investesc între 1,5-2 salarii în achiziția unui inel și că, cel mai des, inelul are diamant, iar metalul prețios este de 14 kt sau 18 kt.

Selecția de inele de logodnă cu pietre pretioase din magazinele Maia Bijou cuprinde de la modele clasice până la cele îndrăznețe, cu un design atipic, aduse din ateliere renumite de bijuterii din întrega lume.

Verighete personalizate prin gravare

Pasul firesc, următor, este alegerea verighetelor. Trebuie să știți că Maia Bijou are o experiență de peste 20 ani în consiliere și a vândut mii de perechi de verighete.

„Suntem încântați că putem oferi clienților posibilitatea de a alege de la culoarea aurului, lățimea, puritatea aurului, profilul verighetei, montarea de pietre prețioase sau nu și până la gravarea de mesaje pe acestea. Lista poate continua cu o serie de modificări pe care clienții le pot solicita, astfel încât produsul rezultat să fie cât mai aproape de preferințele și unicitatea cuplului. Ne place să le spunem clienților noștri că au la dispozitie un atelier unde putem crea o bijuterie după propriile dorințe”, declară reprezentanții Maia Bijou.

De altfel, în magazinele Maia Bijou veți găsi un număr impresionant de mostre de verighete. Bazându-vă și pe experiența și dedicarea consilierilor Maia Bijou, veți face, fără îndoială, alegerea cea mai bună pentru simbolul iubirii voastre unice.

Află mai multe pe www.maiabijou.ro

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...